Belgiqa is een meerlagenparket van 100% Belgische makelij

Geen geïmporteerd massaproduct, maar kwalitatief hoogwaardig parket met een toplaag van Europees eiken, verlijmd op een onderlaag van berkenmultiplex. Zij garanderen u de topkwaliteit van de traditionele parketschaverij, een perfecte pasvorm en prachtige kleuren, zowel geolied als vernist.

Belgiqa parket is duurzaam, stabiel en compatibel met vloerverwarming. Ze maken uw vloer volledig op maat, volgens uw wensen en met respect voor elk budget.

Op maat gemaakte houten vloeren die bijdragen aan het karakter van elk interieurproject

De acht uiteenlopende collecties bieden ruime keuzemogelijkheden, voor ieder wat wils.

Een duurzaam en stabiel product aanbieden, dat is voor Belgiqa cruciaal. Ze optimaliseren voortdurend hun productie- en verwerkingsprocessen om haar klanten een constante kwaliteit te kunnen garanderen. Ook op het vlak van ontwikkeling staan ze niet stil. Ze stimuleren henzelf om steeds met nieuwe kleuren en behandelingen voor de dag te komen.

Voorbeelden van Belgiqa vloeren

Belgiqa Royal Bois Pure olie

De naam laat het al raden: de Royal-collectie van Belgiqa staat voor pure klasse. De ambachtelijk gekleurde of gerookte planken voegen aan elk interieur tijdloze charme toe. Een meerlagenparket om “U” tegen te zeggen. De Royal-collectie is in totaal verkrijgbaar in negen verschillende kleuren.

Belgiqa Life Coast olie

Wie voor zijn of haar interieur een betaalbaar stukje maatwerk wenst, is bij de Life-collectie helemaal aan het juiste adres. Deze collectie is beschikbaar in negen natuurlijke kleurtinten.

Belgiqa Domestic Cécile olie

Met de Domestic-collectie zorgt Belgiqa voor een budgetvriendelijke optie, waarbij nog aan charme, nog aan kwaliteit moet worden ingeleverd. Ondanks het budgetvriendelijke karakter, kunnen de planken in mooie lengtes geplaatst worden. De Domestic-collectie bestaat uit negen tijdloze kleuren.

Bent u geïnteresseerd in een van onze Belgiqa vloeren?
Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, of kom eens langs in onze showroom.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

  • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
  • Eigen team van parketteurs
  • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
  • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer