Hartelijk bedankt voor uw afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Bij deze is uw afspraak bevestigd. U ontvangt ook per e-mail een bevestiging van uw afspraak met daarin de datum en tijd. Het kan zijn dat deze in uw spam-map belandt. Wij zien uw bezoek tegemoet. Mocht u verhinderd zijn, laat dit dan per mail (verkoop@parketonderhoudservice.nl) of telefonisch (088 600 2002) aan ons weten.

Het e-mailadres waar wij contact mee op gaan nemen is

Komt u langs voor een nieuwe vloer of voor het renoveren van uw vloer, en heeft u een (bouw)tekening van uw woning? Dan stellen wij het op prijs als u deze alvast mailt naar verkoop@parketonderhoudservice.nl, zodat wij vóór uw bezoek al het een en ander voor u kunnen uitrekenen.

Maatregelen omtrent het coronavirus

  • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht in onze showroom. Wel verzoeken wij u uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Parkeergelegenheid en openbaar vervoer

  • Komt u met de auto naar onze showroom? Dan kunt u uw auto aan de achterzijde van ons pand gratis parkeren. Via een hek aan de zijkant van de parkeerplaats kunt u vervolgens naar de ingang aan de voorzijde van ons pand lopen.
  • Mocht u onze showroom met het openbaar vervoer willen bezoeken; ons pand ligt op loopafstand (750 meter) van station Hoogeveen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op via verkoop@parketonderhoudservice.nl of 088 600 2002.

Met vriendelijke groet,
Team Baltussen Parket

Showroom Baltussen Parket
Hoofdstraat 24, Hoogeveen

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
  • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
  • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
  • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering