Baltussen Vloeren doet er altijd alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te houden, dankzij een deskundig advies en zorgvuldige afhandeling. Uiteraard kan het zo zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent. Het kan zijn dat u niet helemaal tevreden bent over uw vloer of over de levering of andere zaken, hiervoor denken wij graag in oplossingen! Wij horen het dan uiteraard ook graag zodat wij uw eventuele onvrede weg kunnen nemen, maar om in ieder geval de klacht gepast op te lossen.

Vloer laten leggen

Baltussen Vloeren wil altijd een optimale parketvloer voor u creëren. Een massief houten vloer, of een lamelvloer met een houten toplaag. Baltussen Vloeren is een specialist in het optimaal leggen en afwerken van uw houten vloer. Ook geen wonder met ruim 40 jaar ervaring. Baltussen Vloeren heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijke tapisvloeren, maar ook met alle andere legwijzen hebben wij ruimschoots ervaring.

Algemene voorwaarden

Baltussen Vloeren hecht veel waarde aan zijn klanten, daarom heeft Baltussen Vloeren algemene voorwaarden opgesteld zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Indien u een overeenkomst aangaat met Baltussen Vloeren dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden(.pdf)
Klik hier om de Product Voorwaarden te downloaden (.pdf)

Identiteit van de ondernemer
Baltussen Vloeren B.V
Baltussen Vloeren / Parket Onderhoud Service

Hoofdkantoor & Showroom (geopend op afspraak)
Zuidwolderweg 3
7932 PN Echten

Telefoonnummer: 088-600 2000 (gratis)
Bereikbaar van ma t/m zat, van 09.00 tot 17.00 uur
E-mail: verkoop@parketonderhoudservice.nl

K.v.K. 90446488
B.T.W. nr: NL865317963B01
IBAN  NL36RABO0364584092

Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Baltussen Vloeren.

Garantie

De door Baltussen Vloeren gelegde vloeren hebben 1 jaar garantie tegen materiaal en leggebreken. Vrijwel alle materiaal en legfouten worden binnen een jaar duidelijk. Baltussen Vloeren verhelpt in dit geval het probleem kosteloos. Mocht u twijfels hebben of een gebrek binnen de garantie valt; schroom niet en neem contact met ons op. We zullen dan samen zoeken naar een geschikte oplossing.

Heeft u een vraag? Neem dan gratis telefonisch contact op via 088-600 2000. Of mail ons op verkoop@parketonderhoudservice.nl.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
  • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
  • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
  • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering