Baltussen Vloeren doet er altijd alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te houden, dankzij een deskundig advies en zorgvuldige afhandeling. Uiteraard kan het zo zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent. Het kan zijn dat u niet helemaal tevreden bent over uw vloer of over de levering of andere zaken, hiervoor denken wij graag in oplossingen! Wij horen het dan uiteraard ook graag zodat wij uw eventuele onvrede weg kunnen nemen, maar om in ieder geval de klacht gepast op te lossen.

Vloer laten leggen

Baltussen Vloeren wil altijd een optimale parketvloer voor u creëren. Een massief houten vloer, of een lamelvloer met een houten toplaag. Baltussen Vloeren is een specialist in het optimaal leggen en afwerken van uw houten vloer. Ook geen wonder met ruim 40 jaar ervaring. Baltussen Vloeren heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijke tapisvloeren, maar ook met alle andere legwijzen hebben wij ruimschoots ervaring.

Algemene voorwaarden

Baltussen Vloeren hecht veel waarde aan zijn klanten, daarom heeft Baltussen Vloeren algemene voorwaarden opgesteld zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Indien u een overeenkomst aangaat met Baltussen Vloeren dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden (.pdf)

Identiteit van de ondernemer
Baltussen Parket / Baltussen Vloeren
Parket Onderhoud Service

Hoofdkantoor & Showroom
Hoofdstraat 24
7901 JP Hoogeveen

Telefoonnummer: 088-600 2000 (gratis)

Bereikbaarheid
ma – vr: 9.30 – 17.00
za: 10.00 – 16.00
zo: Gesloten
E-mail: info@baltussenparket.nl

K.v.K. Meppel 04021788
B.T.W. nr: NL104338192B02
ING rek.nr. NL70INGB0007710454

Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Baltussen Vloeren.

Garantie

De door Baltussen Vloeren gelegde vloeren hebben 1 jaar garantie tegen materiaal en leggebreken. Vrijwel alle materiaal en legfouten worden binnen een jaar duidelijk. Baltussen Vloeren verhelpt in dit geval het probleem kosteloos. Mocht u twijfels hebben of een gebrek binnen de garantie valt; schroom niet en neem contact met ons op. We zullen dan samen zoeken naar een geschikte oplossing.

Heeft u een vraag? Neem dan gratis telefonisch contact op via 088-600 2000. Of mail ons op info@baltussenparket.nl.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
  • Eigen team van parketteurs
  • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
  • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer