Wij hebben speciale collectie PVC vloeren voor u samengesteld voor ieder woningtype. Onze PVC vloeren zijn perfect voor gebruik op vloerverwarming en van hoge kwaliteit. PVC vloeren zijn duurzaam en bevatten geen giftige stoffen.

PVC vloeren, anders dan de standaard!

Bij Baltussen vloeren helpen wij u graag aan topkwaliteit PVC vloeren. Wij hebben een uniek assortiment PVC vloeren samengesteld die wij graag aan u presenteren. Tijdens het samenstellen van de collectie vonden wij de volgende aspecten belangrijk:

 • Kwaliteit & duurzaamheid van de PVC vloeren
 • Design en unieke beleving
 • PVC welke geschikt is voor vloerverwarming & koeling
 • Visgraat PVC
 • Gemakkelijk in onderhoud

PVC vloeren assortimenten

Het assortiment van Baltussen PVC vloeren bestaat uit zes unieke merken:

Floorify

Floorify vloeren zijn het nieuwe PVC. Middels een rigide kern en een innovatie productieproces weet Floorify enorm watervaste en slijtvaste PVC vloer te creëren zonder giftige stoffen, naast de technische innovaties heeft Floorify ook veel oog voor design.

vtwonen

Laat je inspireren door de vtwonen by floorlife collectie. In samenwerking met de stylisten van vtwonen is de vloeren collectie volledig afgestemd op de laatste woontrends. Met unieke dessins en patronen vind je gegarandeerd de vloer die bij jouw woonstijl past.

IPC

IPC PVC vloeren is een ervaren PVC specialist welke omarmt wordt door heel Europa. Naast rechte planken bieden ze ook verschillende PVC visgraat vloeren, blokpatroon vloeren en meer!

Therdex

Therdex PVC vloeren spreken tot de verbeelding. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende legpatronen als brede, lange planken, visgraat en hongaarse punt. Therdex heeft al ruim 10 jaar ervaring met PVC vloeren en heeft in deze jaren een groot assortiment opgebouwd.

Floorlife

De Floorlife PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud, zeer goed bestand tegen krassen en laten zich gemakkelijk reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen, of wanneer uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

Expona Simplay

Niet klikken, niet lijmen, maar gewoon leggen! De Simplay vloeren liggen los, waardoor niet geëgaliseerd of gelijmd hoeft te worden. Delen zijn eenvoudig te vervangen en de vloeren zijn makkelijk te verhuizen.

Voordelen PVC vloeren van Baltussen Vloeren

 • Gemakkelijk in onderhoud
 • Duurzame kwalitatieve PVC vloeren
 • Op hout geïnspireerde PVC vloeren welke moeilijk zijn te onderscheiden van echte houten vloeren!
 • Vloeren welke geschikt zijn voor “natte ruimtes” als badkamers
 • PVC vloeren zonder giftige stoffen
 • Extra stille PVC vloeren
 • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
 • Geen technische problemen door professionele aankoopbegeleiding
 • Interieuradvies

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren zijn kunststofvloeren welke gemaakt zijn uit verschillende lagen van PVC. PVC vloeren zijn ontwikkeld als alternatief van Houten vloeren, laminaat of natuursteen. Het is lastige om te herkennen wat een “goede PVC vloer” is. In de markt worden veel PVC vloeren verkocht welke weekmakers hebben, nare geuren en slijtgevoelige laag. Baltussen vloeren verkoopt betere kwaliteit PVC vloeren welke geen weekmakers bevatten, geur of slijtgevoelig zijn.

PVC vloer leggen

Afhankelijk van de PVC vloer die u kiest kunnen wij deze voor u leggen. Wij werken met parketteurs in eigen dienst welke al jarenlang PVC en houten vloeren leggen. Wanneer wij de vloer voor u leggen (zwevend / verlijmd) geniet u van goede garanties. Dit biedt zekerheid voor de toekomst.

Visgraat PVC vloeren

Een erg populaire vloer is de de visgraat PVC vloer. De PVC visgraat vloeren van Baltussen zijn slijtvast, bijna onderhoudsvrij en bevatten geen weekmakers.

PVC vloeren in “natte ruimtes” bijvoorbeeld de badkamer

De PVC vloeren zijn geschikt voor “natte ruimtes”. Door de sterke bescherming van de Baltussen PVC vloeren kunnen de vloeren doorgelegd worden in bijvoorbeeld een badkamer of toilet.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering