Je ziet en voelt een vloer die bijna niet van echt hout te onderscheiden is, maar je profiteert van de voordelen van een PVC vloer. De Floorlife PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud, zeer goed bestand tegen krassen en laten zich gemakkelijk reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen, of wanneer uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

 

Natuurgetrouw

In de Floorlife PVC collectie zitten een aantal natuurgetrouwe vloeren. Daarmee bedoelen we dat het reliëf van de plank overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR), of register embossing genoemd, maar wij spreken liever van ‘natuurgetrouw’. Het verschil tussen een PVC vloer en een echte houten vloer wordt steeds kleiner, Komt u eens langs in onze showroom om dit zelf te ervaren!

 

Bent u geïnteresseerd in een van onze Floorlife PVC vloeren?
Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, of kom eens langs in onze showroom.

Meer weten?

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

  • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
  • Eigen team van parketteurs
  • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
  • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer