Karakteristieke pvc vloeren zijn niet meer weg te denken uit onze woningen. Floorlife heeft al meer dan vijf jaar een collectie toegankelijke en betaalbare pvc vloeren. Ervaar zelf de warme en sfeervolle uitstraling van onze unieke pvc vloeren die verkrijgbaar zijn in zowel een plak als click variant. Heeft je huis vloerverwarming? Floorlife pvc biedt uitkomst.

Voordelen van een Floorlife PVC vloer

 1. Voor ieder wat wils
  Bij het samenstellen van onze PVC collectie kijken we altijd naar de laatste woontrends, bijzondere patronen en de mooiste kleuren. Wij durven dan ook te zeggen dat je in onze pvc collectie altijd een vloer kunt vinden die bij jouw woonstijl past. Wil jij een statement maken met je vloer? Dan is een industriële betontegel of een klassiek visgraat patroon een aanrader voor jou. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de look & feel van een neutrale houten vloer met rechten planken waardoor je los kunt gaan met accessoires en planten.
 2. Geluiddempend, stil en sterk
  Wat voor type woning je ook hebt, een pvc vloer is de meest stille vloer in ons assortiment. We maken een onderscheid tussen verlijmde pvc vloeren en click pvc vloeren. Verlijmde pvc vloeren worden, zoals de naam al zegt, direct verlijmd op de basisvloer. Dit maakt de vloer ontzettend stil waardoor je nauwelijks andermans voetstappen hoort. Click pvc is voorzien van een kurken onderlaag om voor dezelfde geluidsdemping te zorgen.
 3. De ideale vloer voor jonge gezinnen
  Heb jij een druk huishouden? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je graag een vloer wilt aanschaffen die wel tegen een stootje kan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een omgevallen glas drinken of het speelgoed van je kinderen op de vloer. Een pvc vloer is de perfecte uitkomst. Onze pvc collectie is namelijk waterbestendig, hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Stofzuigen en dweilen met een natte doek is voldoende om je vloer brandschoon te krijgen.
 4. Ons pvc past in jouw budget
  Of je nu op zoek bent naar een industriële tegel, een authentieke rechte plank of een bijzonder patroon, bij Floorlife vind je voor iedere woonstijl een passende vloer. En dat in diverse formaten en structuren. Vanwege een Embossed In Register (EIR) druksysteem komt de structuur van de planken en tegels perfect overeen met het motief van de vloer. Dat maakt deze pvc vloeren levensecht, en dat alles voor een scherpe prijs!
 5. Floorlife pvc is een duurzame keuze
  Floorlife hecht veel waarde aan het milieu en uw gezondheid. Daarom produceren ze hun vloeren, geheel ftalaatvrij, met biologische weekmakers. Deze weekmakers zijn nodig om de vloer soepel te houden, maar zijn onschadelijk voor het milieu. Daarnaast beschikken ze over diverse keurmerken die aangeven dat hun pvc vloeren emissiearm zijn. Dat maakt hun vloeren een duurzame keuze.

Floorlife PVC Peckham dryback taupe tegels

Floorlife PVC Kensington Antique Oak planken

Floorlife PVC Parramatta naturel planken

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering