Therdex PVC vloeren spreken tot de verbeelding. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende legpatronen als brede, lange planken, visgraat en hongaarse punt. Therdex heeft al ruim 10 jaar ervaring met PVC vloeren en heeft in deze jaren een groot assortiment opgebouwd. Therdex levert duurzaamheid in de vorm van kwaliteit en levensduur. Ze hecht waarde aan het testen en keuren van haar producten op alle niveaus. Therdex PVC vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers én ftlaatvrij. Dat is belangrijk voor ons, voor u en vooral voor het milieu.

De 10 voordelen van Therdex PVC vloeren

 1. Zeer natuurgetrouwe designs: doorleefd hout of juist een rustige eiken vloer? Of wat te denken van beton of leisteen? Zowel print als afwerking zijn dusdanig dat je je afvraagt wat voor een vloer er ligt. Met de voordelen van een PVC vloer! Therdex maakt gerbuik van “EIR” wat staat voor “registered embossed”. Dit is een zeer verfijnde techniek om ervoor te zorgen dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is.
 2. Bio weekmakers (ftlaatvrij): Therdex vloeren zijn PVC vloeren zonder ftlaten en voorzien van bioweekmakers. Dat geeft een vertrouwd gevoel. U kunt meer lezen over duurzaamheid op de Therdex website.
 3. Onderhoudsarm: gemak dient de mens; niemand die dat ontkennen zal. De Therdex PVC vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd; stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijk kan het toch niet!
 4. Lange levensduur: met een Therdex vloer bent u verzekerd van kwaliteit. Daarom faciliteren we op allerlei mogelijkheden inspiratie, zodat u zeker weet dat de juiste keuze gemaakt wordt. U kiest immers voor de lange termijn.
 5. Breed toepasbaar: Therdex PVC vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren in alle ruimtes toegepast worden, van woonkamers, kantoren, slaapkamers en showrooms tot douches en badkamers.
 6. Geschikt voor vloerverwarming: een PVC vloer komt helemaal tot z’n recht in combinatie met vloerverwarming. Uw vloer is een comfortabele vloer als deze gelijkmatig verwarmd wordt; warm, huiselijk en stijlvol, en tegelijk heel eenvoudig te onderhouden.
 7. Bij Baltussen Vloeren kunt u ook terecht als u vloerverwarming wilt aan laten leggen: wij dragen zorg voor het hele traject, van A tot Z zodat u één aanspreekpunt heeft. Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact met ons op.
 8. Geen streepvorming: Met een Therdex PVC vloer heeft u weinig last van streepafdrukken van een rubberen schoenzool. Mocht er een streep ontstaan, dan poetst u die heel gemakkelijk weg.
 9. Aangename demping loopgeluid: dempen van loopgeluid staat synoniem aan wooncomfort. Hout en laminaat “klotst” als je erover loopt. Een Therdex PVC vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een vereiste. Een Therdex PVC vloer dempt loopgeluid met ongeveer 5 dB(A).
 10. Harde, matte PU-beschermingslaag: de PU beschermingslaag staat voor duurzaamheid. Een harde PU laag maken is niet zo moeilijk. Vooral de combinatie met matheid is de uitdaging. De vloer komt met deze combinatie het beste tot zijn recht. Zichtbaar en voelbaar.

Chevron Series

Hongaarse punt, visgraat en grote planken in vier zeer natuurlijke kleuren.

Regular Series

Visgraat en stroken in 28 verschillende kleuren.

Premium Series

Visgraat en stroken in 40 verschillende kleuren met "registered embossing" (voelbare noesten en structuur).

 

Bent u geïnteresseerd in een van onze Therdex PVC vloeren?
Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, of kom eens langs in onze showroom.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
 • Eigen team van parketteurs
 • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
 • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer