SimpLay vloeren worden met tot 50% tijdsbesparing gelegd! Delen zijn eenvoudig te vervangen doordat ze los liggen, en zijn daardoor ook makkelijk te verhuizen. Bovendien hoeft de ondervloer niet eerst geëgaliseerd te worden. Met veertig decors biedt Expona SimpLay een brede keuze aan klassieke en moderne looks, die altijd een authentieke structuur hebben. Met een top-slijtlaag van 0,7mm heeft u vele jaren plezier van een prachtige design PVC vloer die u eventueel ook zelf eenvoudig kunt leggen.

Expona SimpLay

De standaardcollectie van Expona SimpLay is te verkrijgen in ruim twintig prachtige uitvoeringen. De robuuste planken met een slijtlaag van maar liefst 0,7 mm hebben een afmeting van 8 bij 120 centimeter. De XXL collectie bestaat uit planken van 18,5 bij 150 centimeter.

Westbury Oak XXL

Elegant eikenhout met een zacht natuurlijk kleurenspel. Deze plank heeft een levendige nerf en een discrete reliëfafwerking van het oppervlak. Zeer mooi te combineren met Westbury Oak Versailles.

Medium Classic Oak

Met opvallende zaagsporen: dat verleent de vloerbedekkingen levendigheid en individualiteit en schept zodoende een expressief en warm tegengewicht voor een modern ruimtedesign.

Bayside Oak XXL

Bayside Oak: elegant eikenhout met een zacht, natuurlijk, kleurenspel en een levendige nerf. De plank heeft een discrete reliëfafwerking van het oppervlak.

Expona SimpLay Tegels

De tegeluitvoeringen van SimpLay zijn er in verschillende varianten. Zo heeft SimpLay deze uitgerust met vier verschillende maat-varianten:

  • 60 x 60 cm;
  • 90 x 90 cm;
  • 30 x 60 cm;
  • 45 x 45 cm.

Westbury Oak Versailles

Westbury Oak Versailles: het oude vakmanschap herleeft, de tegels van Versailles in eikenhoutlook zetten creatieve ruimteaccenten.

Light Mono

Deze tegels hebben door het zeer royale formaat een mooi effect. In de klassieke kleur koel grijs-wit, met interessante structuur.

Warm Grey Concrete

Vloertegels met een beton-optiek verlenen ruimten een koel en loftachtig karakter met industriële charme. Ze harmoniëren zeer goed, zowel met minimalistisch design als met sterke kleuren.

Waarom een PVC vloer van SimpLay kiezen?

De prachtige designvloeren van SimpLay zijn van hoge kwaliteit en hebben ook nog eeens 15 jaar garantie. De topslijtlaag is met 0,7mm een van de beste op de markt. Daarmee is de vloer zeer duurzaam en geschikt voor woongebruik, maar ook voor (zwaar) commercieel gebruik. Daarnaast zijn de SimpLay planken en tegels 5 mm dik. Hiermee zijn ze zwaarder en steviger dan de meeste PVC vloeren.

Oppervlakten met karakter

SimpLay heeft niet alleen veel keuze in kleur, maar ook in structuur. Deze structuren voelen zo echt aan, dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn! Ze gaan daarmee uit van natuurlijke materialen, brengen de structuur over naar typische en authentieke oppervlakken en vertalen deze eigenschappen naar onderhoudsvriendelijke vloeren van voelbare kwaliteit met alle bijkomende voordelen van hoogwaardig pvc. Een ogenschijnlijk koel materiaal is dan ineens verrassend warm aan de voeten!

Fijne structuur

Fijne steenstructuur

Basalt

Zijdemat-houtstructuur

Rustieke houtstructuur

Fijne houtstructuur

Met 40 decors biedt Expona SimpLay een brede keuze aan klassieke en moderne looks, die altijd een authentieke structuur hebben. De afgeschuinde kanten bij alle decors zorgen voor een extra accent. De op elkaar afgestemde kleuren bieden volop mogelijkheden voor combineren en leggen. Zo wordt iedere vloer een unieke vloer, die uw persoonlijke smaak onderstreept.

 

Bent u geïnteresseerd in een van onze Expona SimpLay vloeren?
Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, of kom eens langs in onze showroom.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
  • Eigen team van parketteurs
  • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
  • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer