Een eiken houten vloer dient altijd met een afwerklaag als bescherming te worden behandeld. U kunt hierbij kiezen uit onder anderen lak of olie. Lak en naturel olie geeft de vloer vrijwel geen kleur, in de meeste gevallen wordt de vloer hierdoor iets geler.

Een gelakte eiken vloer heeft weinig onderhoud nodig. De lak breng je aan op de eiken houten vloer en sluit de vloer volledig af. Deze laag op het hout is een sterke bescherming en kan ook tegen water. Het onderhoud dat nodig is, is gemakkelijk te doen met bijvoorbeeld een bezem of stofzuiger. Hier heeft u profijt van op de lange termijn; groot onderhoud is gemiddeld pas nodig na 10 tot 15 jaar. Een gelakte eiken vloer is verkrijgbaar met verschillende glansgraden: zijdeglans, mat en extreem mat. De glansgraad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw vloer.

Past een gelakte eiken vloer bij u?

Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen via de offertepagina.

De voordelen van een gelakte vloer

De voordelen van een gelakte vloer zijn onder anderen:

  • weinig onderhoud;
  • verschillende glansgraden mogelijk;
  • goede bescherming.

In onze showroom in Hoogeveen kunt u de mogelijkheden komen bekijken, maar onze adviseurs komen ook graag vrijblijvend bij u langs. Maakt u daarvoor een afspraak in ons afspraakformulier of bel 088 600 2000.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
  • Eigen team van parketteurs
  • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
  • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer