Eiken vloer oliën

Een eiken houten vloer dient altijd met een afwerklaag als bescherming te worden behandeld. U kunt hierbij kiezen uit onder anderen lak of olie. Lak en naturel olie geeft de vloer vrijwel geen kleur, in de meeste gevallen wordt de vloer hierdoor iets geler.

Voor een totaal andere kleur en uitstraling biedt Baltussen Vloeren een ruim assortiment met kleuroliën. Denk hierbij aan basiskleuren als zwart, wit en grijs, maar ook kleuren als walnoot, antique oak en sand. Met een kleurolie zijn er tal van mogelijkheden. Baltussen Parketvloeren kan u in de showroom maar ook bij u thuis tal van mogelijkheden laten zien.

Lichte en donkere vloeren

Naast de vele kleuroliën, biedt het assortiment van Baltussen Vloeren ook de mogelijkheid om de vloer te verlichten of juist een donkere uitstraling mee te geven. Zo zorgt een witte of naturel olie voor een lichte vloer met een frisse en moderne uitstraling, terwijl de donkere kleuroliën een warme en sfeervolle uitstraling creëren.

 

Past een geoliede eiken vloer bij u?

Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen via de offertepagina.

De voordelen van een geoliede vloer

De voordelen van een geoliede vloer zijn onder anderen:

  • een ruim assortiment aan kleuren;
  • de mogelijkheid een eiken vloer een totaal andere uitstraling te geven;
  • gemakkelijk in onderhoud.

Kleurolie ook op een bestaande houten vloer

Niet alleen nieuwe parketvloeren zijn te behandelen met kleurolie. Een houten vloer die u al jaren heeft liggen is ook te restylen met kleurolie. De vloer wordt tijdens deze behandeling eerst kaal geschuurd. Hierna kan elke kleurolie worden toegepast op uw vloer. Kleurolie is echt niet met elke houtsoort te combineren. De meest geschikte houtsoort om te behandelen met kleurolie is eiken.

Ruime keuze uit merken en kleuren bij Baltussen Vloeren

Wanneer u kiest voor kleurolie zijn er tal van mogelijkheden. Baltussen Vloeren werkt met meerdere merken kleurolie. Dit omdat elk merk zijn eigen kleuren heeft, hierdoor is bij elk merk de uitstraling weer anders. De merken waar wij mee werken zijn; Woca, Rubio Monocoat en Lecol. Tevens werken wij met een speciale vloeistof die het effect van een gerookte vloer creëert. Deze wordt voor de kleurolie aangebracht op uw vloer, hierin zijn de mogelijkheden ook uitgebreid.

In onze showroom in Hoogeveen kunt u de mogelijkheden komen bekijken, maar onze adviseurs komen ook graag vrijblijvend bij u langs. Maakt u daarvoor een afspraak in ons afspraakformulier of bel 088 600 2000.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
  • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
  • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
  • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering