Wij werken samen met Lottie Interieur & Styling. Bij hen kan u terecht voor kleur- en materiaaladvies, een plan op maat, en 2D en 3D advies.

Zij kunnen samen met u aan de hand van uw wensen een interieuradvies op maat maken. Hierbij kunnen ze eventueel gebruik maken van een 2D of 3D visualisatie. Al hun ontwerpen worden op schaal getekend zodat u samen met uw aannemer het interieurplan kan bespreken. Dit is een fijne tool die perfect samenwerkt met uw badkamer-, keukenspecialist en installateur. Vaak starten ze al in een vroeg stadium met hun klanten om zo tot een perfect interieur te komen.

Wilt u alleen een advies voor verf, behang, raamdecoratie of een mooie vloer? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Gewoon om kennis te maken, want een “klik” hebben met hun klanten vinden ze erg belangrijk. Ze komen tenslotte bij u thuis. Tijdens jullie kennismakingsgesprek bespreken jullie samen wat uw wensen zijn en waar ze u bij kunnen helpen. Samen maken jullie dan een plan van aanpak.

Meer informatie leest u op haar website.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
  • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
  • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
  • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering