MOSO is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige bamboe producten in meer dan vijftig landen. Met 20 jaar ervaring in de relatief jonge bamboe industrie, kan MOSO met recht pionier genoemd worden in de ontwikkeling van innovatieve bamboe oplossingen voor binnen en buiten. Dankzij de focus op duurzaamheid, productkwaliteit en innovatie wordt MOSO wereldwijd gezien als het A-merk in bamboe.

Duurzaamheid

MOSO vindt dat ecologie meer is dan een trendy statement. Reuzenbamboe is namelijk een van de meest potentierijke grondstoffen in de noodzakelijke overgang naar een duurzame economie. Het groeit sneller dan iedere andere plant en combineert dit met hardhout-achtige eigenschappen. Deze kwaliteiten maken MOSO bamboe het ideale alternatief voor tropisch hardhout. Meer informatie hierover kunt u op de site van MOSO vinden.

Productkwaliteit

MOSO gelooft dat productkwaliteit essentieel is voor de acceptatie van een relatief nieuw product als bamboe. Controle over het productieproces is altijd een sleutelvoorwaarde geweest voor MOSO. Dit is nooit makkelijk geweest omdat de productie in China plaatsvindt in een relatief jonge industrie. Dankzij de professionele organisatie in China heeft MOSO altijd grip op de beschikbaarheid en kwaliteit van haar producten. De inspecteurs van MOSO controleren niet alleen het eindproduct, maar het hele proces van A tot Z.

Innovatie

Alleen door innovatie kan bamboe een volwaardig hardhout alternatief zijn. MOSO heeft zich altijd gefocust op innovatie. Sinds de oprichting in 1997 was het duidelijk dat er voor veel toepassingen nog geen bamboe oplossing was. Op basis van de unieke veelzijdige eigenschappen van bamboe heeft MOSO vele nieuwe oplossingen in bamboe ontwikkeld.

MOSO Bamboe Hoogkant Side Pressed Caramel Invisible Gelakt

MOSO Bamboe Tapis Caramel hongaarse punt gelakt

MOSO Supremebamboe stroken caramel gelakt

Bent u geïnteresseerd in een van onze MOSO bamboevloeren?
Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, of kom eens langs in onze showroom.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
  • Eigen team van parketteurs
  • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
  • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer