Meister maakt ‘vinylvloeren zonder vinyl’. Deze vloeren hebben alle voordelen die PVC vloeren hebben, maar zonder de nadelen. Wat sommige mensen als nadeel ervaren, is dat sommige PVC vloeren weekmakers bevatten die bezwaren voor de gezondheid en het milieu met zich meebrengen. Daarom komt er bij Meister geen vinyl of PVC in en op de vloer. Wel heeft u de voordelen ervan: onderhoudsgemak, extreme bestendigheid, robuustheid en watervastheid.

De vloeren van Meister zijn verkrijgbaar in vier varianten:

Comfort: de behaaglijke comfortvloer met de extra kurklaag

De Comfort vloeren van meister zijn zacht en zeer stil door een extra kurklaag. De vloer is hierdoor warm en comfortabel; bij uitstek geschikt voor woon- en slaapkamers. Ook in kinderkamers is dit een fijne oplossing. De kurklagen zijn gemaakt op basis van natuurlijke. hernieuwbare materialen.

Flex: de slanke designvloer met geringe opbouwhoogte

Met Meister Design Flex wordt renoveren kinderspel. U hoeft de ondergrond in uw woning niet voor te bereiden. De Flex vloeren van Meister kunnen gewoon op ondergronden als tegels gelegd worde; aan eventuele oneffenheden in de vloer past Meister Design Flex zich elegant aan. Deze variant is geschikt in ruimtes die eenvoudig gerenoveerd moeten worden, zoals keukens en woonkamers.

Life: de ongecompliceerde allrounder om te klikken

De Life variant van de Meister Design vloeren is watervast en elastisch: vuil en water zijn geen probleem voor deze vloeren. Ook zonlicht deert de vloer niet. Deze vloer is geschikt voor alle soorten woonruimtes, maar voornamelijk voor badkamers door de waterbestendigheid. Ook valt te denken aan ruimtes met een directe verbinding naar buiten. De Life vloeren kunnen tot 15 × 15 vierkante meter zwevend gelegd worden.

Pro: de extra dunne professionele vloer voor volledige verlijming

De Meister Design Pro vloeren zijn extra dun en geschikt voor volledige verlijming. Deze vloeren zijn water- en stootvast. De Pro variant is geschikt als de opbouwhoogte maar heel gering mag zijn; de vloeren zijn namelijk maar 2 mm dik. In combinatie met de watervastheid is deze de perfecte kandidaat voor de badkamer en hal maar ook voor winkels en restaurants.

Bent u geïnteresseerd in een van onze Meister PVC vloeren?
Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, of kom eens langs in onze showroom.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
  • Eigen team van parketteurs
  • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
  • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer