Een Raftwood vloer is voor u de juiste vloer wanneer u op zoek bent naar een ruige en doorleefde eiken houten vloer van topkwaliteit. Raftwood vloeren worden gemaakt van oude spoorbielzen uit Oost-Europa, met een robuuste uitstraling. De toplagen worden bewust niet uitgesorteerd zodat van een “sortering” geen sprake is.

Raftwood vloeren hebben een brutale, ruige, maar natuurlijke uitstraling. Elke vloer vertelt zijn eigen exclusieve verhaal van historie en originaliteit. Bovendien zijn Raftwood vloeren geschikt voor gebruik op vloerverwarming.

De Raftwood Collectie bestaat uit elf prachtige kleuren die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Door deze grote diversiteit aan kleuren is er voor elk interieur een passende oplossing. Door de ruige uitstraling van de spoorbielzen is het borstelen en verouderen niet nodig. Het resultaat is een natuurlijke, robuuste uitstraling.

Raftwood Amazone

De Raftwood Amazone heeft een ruige en robuuste uitstraling waarbij ook grote noesten niet worden weggelaten.

Raftwood Canadian

Met de Raftwood Canadian haalt u een houten vloer met een verhaal en geweldige historie in huis.

 

Bent u geïnteresseerd in een van onze Raftwood vloeren?
Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, of kom eens langs in onze showroom.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
  • Eigen team van parketteurs
  • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
  • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer