Jan Carmiggelt Collectie – De Mesdag – Eiken Plank 185

De Jan Carmiggelt Collectie is een in eigen beheer door Baltussen Parket ontwikkelde serie Eiken planken en Eiken visgraatvloeren, op basis van een tweelaags systeem, welke kant en klaar vanaf fabriek zijn afgewerkt met olie. Na het leggen van de houten vloer, is deze gelijk beloopbaar.

Met de Jan Carmiggelt Collectie kiest u voor een betaalbare vloer, met een hoog afwerkingsniveau en karaktervolle uitstraling. De gezonde sortering van het Eiken hout zorgt voor een vloer met genoeg tekening en leven, maar ook weer niet te veel rustiek, waardoor deze vloeren een uitstekend basis onderdeel zijn in uw interieur.

Hierdoor worden de houten vloeren uit de Jan Carmiggelt Collectie in allerlei uiteenlopende woningen gelegd, van moderne nieuwbouw appartementen tot aan eeuwenoude woonboerderijen, bijna geen interieur waar deze vloer niet past.

De vloeren zijn uitermate geschikt voor vloer verwarming en koeling. Niet enkel de cijfers zijn kloppend, maar na duizenden probleemloos gelegde vierkante meters, weten wij als Baltussen Parket precies wat u van deze vloeren kunt verwachten.

Jan Carmiggelt Collectie – De Mesdag

Is de meest lichte variant uit de Jan Carmiggelt Collectie. Een natuurlijk Eiken Duoplank, met gezonde noest en een vellingkant op de langse zijde van de Eiken duoplanken. De lichte afwerking van de vloer zorgt voor een eigentijdse uitstraling en de lange planken geven ruimte aan uw interieur.

Er is bewust gekozen voor een lichte afwerking, maar niet een door en door witte uitstraling, om toch goed de natuurlijke uitstraling van de tekening van het hout tot zijn recht te laten komen.
De Eiken planken zijn al vanuit de fabriek afgewerkt met een sterke, water en vuilafstotende olie.

Op de foto’s van dit interieur ziet u ook goed dat de vloer zeker een witte vleug heeft, maar dat ook de Eiken uitstraling nog goed zichtbaar is. Hierdoor vormt het een warm geheel met de strakke witte muren en het vele daglicht in deze woning.

Deze Eiken duoplanken vloer is te leverbaar in twee breedtes, namelijk 18 centimeter brede planken en 22 centimeter brede planken. Altijd uitgevoerd met een klein vellingkantje aan de lange zijde van de planken, om de vloer net iets extra karakter te geven.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend, Verlijmd,
 • Legpatroon

 • Kleur

  Licht, Neutraal,
 • Afmetingen

  185x12x2200mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Olie,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Jan Carmiggelt Collectie – De Mesdag

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
 • Eigen team van parketteurs
 • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
 • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer