Jan Carmiggelt Collectie – Clingendael – Eiken Plank 185

De Jan Carmiggelt Collectie is een in eigen beheer door Baltussen Parket ontwikkelde serie Eiken planken en Eiken visgraatvloeren, op basis van een tweelaags systeem, welke kant en klaar vanaf fabriek zijn afgewerkt met olie. Na het leggen van de houten vloer, is deze gelijk beloopbaar.

Met de Jan Carmiggelt Collectie kiest u voor een betaalbare vloer, met een hoog afwerkingsniveau en karaktervolle uitstraling. De gezonde sortering van het Eiken hout zorgt voor een vloer met genoeg tekening en leven, maar ook weer niet te veel rustiek, waardoor deze vloeren een uitstekend basis onderdeel zijn in uw interieur.

Hierdoor worden de houten vloeren uit de Jan Carmiggelt Collectie in allerlei uiteenlopende woningen gelegd, van moderne nieuwbouw appartementen tot aan eeuwenoude woonboerderijen, bijna geen interieur waar deze vloer niet past.

De vloeren zijn uitermate geschikt voor vloer verwarming en koeling. Niet enkel de cijfers zijn kloppend, maar na duizenden probleemloos gelegde vierkante meters, weten wij als Baltussen Parket precies wat u van deze vloeren kunt verwachten.

Jan Carmiggelt Collectie – Clingendael

De vloer voor elk interieur! In ieder geval qua kleur, door de onbehandelde Eiken look van deze planken, is deze makkelijk bij elke kleur en elk interieur te combineren. De eiken planken hebben een gemiddeld rustieke uitstraling en een mooie variatie aan planken met gezonde noest, maar ook rustigere planken zonder noest. Het mooie aan deze kleur is dat het geen White Wash effect heeft, maar ook niet het traditioneel verkleurde Eiken uitstraling, maar precies de juiste tint om niet te steriel te zijn qua kleur, maar ook niet te veel warmte om oubollig te worden.

Daardoor combineren houten meubelen van verschillende houtsoorten makkelijk op de Eiken planken vloeren. Maar ook een strakke lichte of juist matzwarte keuken komen heel mooi uit op deze vloer.

In dit appartement op de bovenste etage aan de Herengracht in Amsterdam, is ook bewust voor de kleur Clingendael gekozen, zodat het goed combineert met de gebinten welke tijdens de renovatie in de oorspronkelijke kleur zijn hersteld. De combinatie van lichte wanden, de warmte van de gebinten en de mooie kleur van de vloer, geven het appartement een ruimtelijke, maar toch gezellige uitstraling.

Bovenstaande Eiken duoplank vloer is te leverbaar in twee breedtes, namelijk 18 centimeter brede planken en 22 centimeter brede planken. De vloer is zowel zwevend te leggen in verband met geluidsoverdracht of juist verlijmd in verband met vloerverwarming.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend, Verlijmd,
 • Legpatroon

 • Kleur

  Licht, Neutraal,
 • Afmetingen

  185x12x2200
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Olie,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Jan Carmiggelt Collectie – Clingendael

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
 • Eigen team van parketteurs
 • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
 • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer