Floorify F002 Vinyl planken Butter Crisps

Voeg een vleugje warmte en gezelligheid toe aan uw huis met de Floorify Butter Crisps vinylplanken. Geïnspireerd door de uitnodigende, warme natuurtint van versgebakken koekjes, brengen deze vloeren een sfeervolle en comfortabele uitstraling in elke kamer. Of u nu uw woonkamer, keuken of slaapkamer wilt vernieuwen, de Butter Crisps planken bieden een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Voordelen van het product

De Floorify Butter Crisps vinylplanken bieden tal van voordelen die uw woonervaring verbeteren. Deze vloer is volledig waterbestendig, waardoor hij ideaal is voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Dankzij het geavanceerde kliksysteem is de installatie eenvoudig en snel, zodat u zonder veel gedoe kunt genieten van uw nieuwe vloer. De planken zijn extreem duurzaam en ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, wat ze perfect maakt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig, wat zorgt voor een langdurig mooie uitstraling zonder veel inspanning. Het fluisterstille comfort draagt bij aan een rustige en aangename leefomgeving, zelfs in drukke huishoudens.

Kenmerken van het product

De Floorify Butter Crisps vinylplanken zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Met een lengte van 1524 mm, een breedte van 225 mm en een dikte van 4.5 mm bieden deze planken een robuuste en duurzame vloeroplossing. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat acht planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.74 m², wat voldoende dekking biedt voor diverse toepassingen. U kunt vertrouwen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. De natuurlijke kleurschakeringen en de warme tinten van de planken zorgen voor een uitnodigende en harmonieuze sfeer in elke ruimte.

Kies voor de Floorify Butter Crisps vinylplanken en ervaar de perfecte combinatie van esthetiek, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw huis met deze stijlvolle en praktische vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is en jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Planken,
 • Kleur

  Warme kleur,
 • Afmetingen

  225 X 4,5 X 1524 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl planken Butter Crisps

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering