Floorify F017 Vinyl planken Champagne

Verfijn uw interieur met de tijdloze elegantie van de Floorify Champagne vinylplanken. Deze prachtige vloer biedt een rijke kleurvariatie die elke kamer een unieke en stijlvolle uitstraling geeft. Geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van hout, combineren de Champagne planken knopen en bloemtekeningen die karakter en charme toevoegen aan uw woonruimte. De authentieke geborstelde structuur maakt deze planken bijna niet te onderscheiden van echt hout, waardoor uw interieur een warme en luxe sfeer krijgt.

Voordelen van het product

De Floorify Champagne vinylplanken bieden een combinatie van stijl en praktische voordelen die uw woonervaring aanzienlijk verbeteren. Dankzij het geavanceerde kliksysteem is de installatie eenvoudig en snel, zodat u zonder veel moeite kunt genieten van uw nieuwe vloer. Deze planken zijn volledig waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Bovendien zijn de planken extreem duurzaam en ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, wat ze geschikt maakt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. De onderhoudsvriendelijke eigenschappen zorgen ervoor dat uw vloer er altijd prachtig uitziet zonder veel inspanning, terwijl het fluisterstille comfort bijdraagt aan een serene en aangename leefomgeving, zelfs in drukke huishoudens.

Kenmerken van het product

De Floorify Champagne vinylplanken zijn met zorg ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen. Met een lengte van 1524 mm, een breedte van 225 mm en een dikte van 4.5 mm bieden deze planken een robuuste en duurzame vloeroplossing. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij bestand is tegen intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat acht planken, wat goed is voor een totale oppervlakte van 2.74 m², zodat u voldoende dekking heeft voor diverse toepassingen. U kunt rekenen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. De prachtige kleurvariatie en de authentieke geborstelde houtstructuur geven elke ruimte een uitnodigende en harmonieuze sfeer.

Kies voor de Floorify Champagne vinylplanken en ervaar de perfecte combinatie van esthetiek, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw huis met deze stijlvolle en praktische vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is en jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Planken,
 • Kleur

  Warme kleur,
 • Afmetingen

  225 X 4,5 X 1524 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl planken Champagne

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering