Floorify F033 Vinyl planken Eivissa

Breng de sfeer van Ibiza naar uw huis met de Floorify Eivissa F033 vinylplanken. Deze robuuste planken combineren de stoere uitstraling van verweerd hout met de moderne voordelen van vinyl. Met hun warme diepbruine kleur en authentieke groeven en geborstelde textuur, passen de Eivissa planken perfect in zowel rustieke als chique interieurs. Ideaal voor wie het goede leven wil omarmen zonder in te leveren op gemak en functionaliteit.

Voordelen van het product

De Floorify Eivissa vinylplanken bieden een reeks voordelen die uw woonervaring verbeteren. Dankzij het geavanceerde kliksysteem is de installatie eenvoudig en snel, zodat u zonder gedoe kunt genieten van uw nieuwe vloer. Deze planken zijn volledig waterbestendig, wat ze ideaal maakt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. De duurzaamheid van de Eivissa planken maakt ze geschikt voor intensief gebruik, zowel in residentiële als commerciële omgevingen. Bovendien zijn de planken geluiddempend en onderhoudsvriendelijk, wat zorgt voor een serene en aangename leefomgeving, zelfs in drukke huishoudens. Met hun robuuste constructie en vlekbestendige eigenschappen blijven de Eivissa planken er jarenlang prachtig uitzien met minimale inspanning.

Kenmerken van het product

De Floorify Eivissa F033 vinylplanken zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Met een lengte van 1524 mm, een breedte van 225 mm en een dikte van 4.5 mm bieden deze planken een robuuste en duurzame vloeroplossing. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat acht planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.74 m², wat voldoende dekking biedt voor diverse toepassingen. U kunt rekenen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. De warme diepbruine kleur, gecombineerd met de authentieke groeven en geborstelde textuur, zorgt voor een uitnodigende en stijlvolle sfeer in elke ruimte.

Kies voor de Floorify Eivissa F033 vinylplanken en ervaar de perfecte combinatie van esthetiek, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw huis met deze stijlvolle en praktische vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is en jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Planken,
 • Kleur

  Warme kleur,
 • Afmetingen

  225 X 4,5 X 1524 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl planken Eivissa

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering