Een passende ondervloer in uw appartement

In sommige gevallen is het complex van uw appartement ten tijde van de bouw van het complex al voorzien van een passende (vaak zwevende) ondervloer. Dit ligt over het algemeen aan het bouwjaar van het complex. Is dit niet het geval, dan biedt Baltussen Parket verschillende opties om toch tot een geschikte ondervloer voor uw houten vloer te komen en maakt het in bijna alle gevallen zelfs nog mogelijk om uw houten vloer te kunnen combineren met vloerverwarming. Op deze pagina vindt u allerlei informatie over geschikte ondervloeren. Over het algemeen wordt uw houten vloer ook op deze wijze (zwevend) gelegd om zo nog meer geluidsoverlast te voorkomen.

Een geldig certificaat

Om u een extra zeker en legitiem gevoel te geven over uw houten vloer in uw appartement ontvangt u, wanneer u voldoet aan bovengenoemde eisen, een speciaal TNO gecertificeerd certificaat. Dit certificaat toont aan dat uw ondervloer aan de juiste eisen voldoet. Daarnaast zijn er ook speciaal TNO gecertificeerde vloeren die klaarblijkelijk ook uitermate geschikt zijn om geplaatst te worden in appartementen.

Welke houten vloer kan in mijn appartement?

Tegenwoordig zijn er steeds meer TNO gecertificeerde vloeren, zoals bijvoorbeeld onderstaande  en zijn er dus steeds meer mogelijkheden wat betreft houten vloeren in appartementen. Uiteraard zijn er vloeren die gewoonweg veel geluid produceren. Deze zullen dan ook niet geschikt zijn en niet voldoen aan de gevraagde eisen. Is het voor u toch nog niet allemaal even duidelijk en heeft u meer advies nodig? Dan kan dat uiteraard. U kunt ons via ons contactformulier op diverse manieren bereiken zodat wij u kunnen helpen en adviseren over uw houten vloer in uw appartement.

Begint het al te kriebelen en wilt u alvast weten wat zo’n eiken vloer ongeveer zal gaan kosten voor uw appartement?