Tapis is de verzamelnaam voor de traditionele houten vloeren waarbij de houten planken verlijmd en gespijkerd worden aan de ondergrond. Een voorbeeld van een traditionele Tapis vloer is de Kambala Visgraat. Het leggen van een Tapisvloer, in dit geval de Kambala Visgraat, is vakmanschap waar Baltussen Parketvloeren al ruim 40 jaar ervaring in heeft. De Tapis Kambala Visgraat vloer heeft een prachtige en warme uitstraling. De Kambala Visgraat dankt haar uitstraling vooral dankzij de vlammen in het hout.

Mogelijkheden van een Tapis Kambala Visgraat Naturel Geolied

Deze Tapis Kambala is afgewerkt met een Naturel olie, uiteraard kan de vloer ook afgewerkt worden met een lak. Tegenwoordig zijn er verschillende varianten van de lak, van zijdeglans tot extra mat. Een Tapis Kambala die is afgewerkt met een extra matte lak, komt qua uitstraling vrij dicht in de buurt van een vloer die is afgewerkt met een naturel olie.

In bovenstaande klantcase is ervoor gekozen om de prachtige Tapis Kambala Visgraat af te maken dankzij de bies, band, bies en sluitfriezen. Dit alles is strak gezaagd tegen de originele plint. Uiteraard is het ook mogelijk om de Tapis Kambala Visgraat af te werken zonder de bies en/of band en sluitfriezen.

Baltussen Parketvloeren heeft veel diverse klanten in haar klantenbestand. Een bijzonder voorbeeld hiervan zijn de eigenaren van dit prachtige herenhuis in Meppel, die zeker ons respect hebben gekregen. In dit prachtige herenhuis hebben de eigenaren voor een groot deel de restauratie zelfstandig gedaan, veelal in de vrije tijd. De details in deze woning zijn dan ook bijzonder en uniek!

In een pand als deze hoort vanzelfsprekend een traditionele vloer met ook prachtige details. Zo is gekozen voor een Kambala Visgraat, een traditionele en chique vloer die helemaal past in dit herenhuis. Met echt vakmanschap en precisie is deze vloer gelegd, dankzij de ruim 40 jaar aan ervaring die Baltussen Parketvloeren heeft.

Bekijk hier onze Baltussen Kambalavloer.