Eiken visgraat vloer naturel geolied

Eiken visgraat vloeren zijn populairder dan ooit! Waar in het verleden een eiken visgraat vloer bekent stond haar authentieke en klassiek uistraling in oude panden als stadspaleizen en herenhuizen, wordt de visgraat vloer tegenwoordig ook veel toegepast in combinatie met een modern interieur in woningen, kantoren en winkelpanden. Onze parketteurs hebben al vele jaren ervaring met het leggen van houten visgraat vloeren.

Visgraat vloer op vloerverwarming: De perfecte combinatie!

Een visgraat vloer op vloerverwarming is geen probleem. Baltussen Vloeren legt al jarenlang houten vloeren in combinatie met vloerverwarming. Bij vloerverwarming als hoofdverwarming heeft u geen zichtbare radiatoren meer nodig in huis. Hierdoor wordt er geen praktische ruimte in beslag genomen. Bovendien zorgt vloerverwarming voor een constante temperatuur in huis, en wordt vloerverwarming ervaren als comfortabeler. Meer hierover leest u op onze vloerverwarming-pagina.

Eiken visgraat vloeren in verschillende uitstralingen

Eiken visgraat vloeren zijn te krijgen in verschillende afwerkingen. Iedere afwerking heeft een unieke, eigen uitstraling. Zo kunt u de vloer een kleur geven door middel van een kleurolie of de vloer laten roken, voor een meer vergrijsde uitstraling. Ook technieken als roken en verouderen behoren tot de mogelijkheden, om de vloer een verouderde uitstraling te geven.

Eiken visgraat vloer laten leggen

Bij Baltussen vloeren koopt u niet alleen een vloer, maar een levenslange belevenis! Naast het leggen van de vloer verzorgen wij ook alle service rondom het leggen. Wij komen eerst bij u thuis langs om alles op te meten, en geven u advies over de aanpak. We controleren de ondervloer en het vochtpercentage in uw woning en bespreken de uitvoering zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We nemen u mee in het proces zodat het resultaat is zoals gewenst en verwacht!

Heeft u vragen of kleuren, afwerkingen of toepassing of vloerverwarming of andere opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op; we staan u graag te woord. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in Hoogeveen, waar wij u onder het genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden laten zien.

Vloer details
 • Legwijze

  Verlijmd,
 • Legpatroon

 • Kleur

  Neutraal, Warme kleur,
 • Afmetingen

  120x11x600 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Olie,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Eiken visgraat naturel geolied

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
 • Eigen team van parketteurs
 • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
 • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer