Floorify F031 PVC Tegels Etna

Breng een unieke mix van elegantie en levendigheid in uw huis met de Floorify F031 Etna PVC tegels. Deze luxe tegels, geïnspireerd door de schoonheid van Belgische blauwsteen en de robuuste uitstraling van beton, bieden een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Met hun XL-formaat voegen de Etna tegels karakter en een strakke basis toe aan elke interieurstijl. Ze vormen een prachtige harmonie met houten elementen, waardoor uw ruimte een verfijnde en tijdloze uitstraling krijgt.

Voordelen van het product

De Floorify Etna PVC tegels bieden tal van voordelen die uw woon- of werkruimte verbeteren. Het installatieproces is eenvoudig dankzij het beproefde kliksysteem, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer. Deze tegels zijn ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, wat ze geschikt maakt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De duurzaamheid van de Etna tegels betekent dat ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, terwijl hun waterbestendige eigenschappen ze ideaal maken voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Bovendien zijn de tegels onderhoudsvriendelijk; ze zijn eenvoudig schoon te maken en bestand tegen vlekken, waardoor uw vloer er altijd verzorgd uitziet. De combinatie van Belgische blauwsteen en betonlook zorgt voor een unieke en aantrekkelijke esthetiek die elke ruimte transformeert.

Kenmerken van het product

De Floorify F031 Etna PVC tegels hebben indrukwekkende afmetingen van 900 mm lengte, 600 mm breedte en een dikte van 4.5 mm, wat bijdraagt aan hun robuustheid en lange levensduur. Deze tegels zijn geclassificeerd met gebruiksklasse 33, wat betekent dat ze geschikt zijn voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Met een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer, kunt u vertrouwen op hun duurzaamheid. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. Elke doos bevat vier planken, wat neerkomt op een totale oppervlakte van 2.16 m². De subtiele textuur en kleurnuances van de tegels dragen bij aan een serene en moderne uitstraling, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor verschillende interieurstijlen.

Kies voor de Floorify F031 Etna PVC tegels en ervaar hoe deze hoogwaardige vloeroplossing uw ruimte transformeert. Bestel nu en geniet van de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, met een vloer die eenvoudig te onderhouden is en een lange levensduur heeft.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Tegels,
 • Kleur

  Licht,
 • Afmetingen

  600 X 4,5 X 900 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC Tegels Etna

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering