Floorify F030 PVC Tegels Pebble Beach

Met de Floorify Pebble Beach F030 PVC tegels haalt u de rustgevende uitstraling van een kiezelstrand in huis. Deze tegels combineren de populaire betonlook met de zachte grijstinten van kustkiezels, wat resulteert in een warme en industriële sfeer. De extra grote tegels zorgen voor een strakke, naadloze afwerking die perfect past in moderne interieurs. Of het nu gaat om een stijlvolle woonkamer, een functionele keuken of een commerciële ruimte, de Pebble Beach tegels bieden een elegante oplossing die zowel mooi als praktisch is.

Voordelen van het product

De Floorify Pebble Beach PVC tegels bieden u tal van voordelen die uw keuze eenvoudig maken. Dankzij het betrouwbare kliksysteem is de installatie snel en gemakkelijk, waardoor u zonder veel moeite een prachtige vloer legt. De duurzaamheid van deze tegels is een belangrijk pluspunt; ze zijn ontworpen voor intensief gebruik en behouden hun kwaliteit ook bij dagelijks zwaar gebruik. Dit maakt ze geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De waterbestendigheid van de Pebble Beach tegels betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over gemorste vloeistoffen, waardoor ze ideaal zijn voor keukens en andere vochtige ruimtes. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vlekken, wat ervoor zorgt dat uw vloer er altijd op zijn best uitziet met minimale inspanning. Het moderne ontwerp met zachte grijstinten zorgt voor een uitnodigende en eigentijdse uitstraling in elke ruimte, terwijl de bijna onzichtbare voegen bijdragen aan een nette en uniforme afwerking.

Kenmerken van het product

De Floorify Pebble Beach F030 PVC tegels hebben indrukwekkende afmetingen van 900 mm lengte, 600 mm breedte en een dikte van 4.5 mm, wat bijdraagt aan hun robuustheid en lange levensduur. Deze tegels zijn geclassificeerd met gebruiksklasse 33, wat betekent dat ze geschikt zijn voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Met een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer, kunt u vertrouwen op hun duurzaamheid. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. Elke doos bevat vier planken, wat neerkomt op een totale oppervlakte van 2.16 m². Deze specificaties maken de Pebble Beach tegels tot een betrouwbare en stijlvolle keuze voor elke ruimte, of het nu een woning of een commerciële omgeving is.

Kies voor de Floorify Pebble Beach F030 PVC tegels en ervaar hoe deze hoogwaardige vloeroplossing uw interieur transformeert. Bestel nu en geniet van de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, met een vloer die lang meegaat en eenvoudig te onderhouden is.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Tegels,
 • Kleur

  Licht,
 • Afmetingen

  600 X 4,5 X 900
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC Tegels Pebble Beach

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering