Floorify F318 PVC visgraatvloer Toro

Verander uw huis in een stijlvolle en uitnodigende ruimte met de Floorify Toro F318 visgraatvloer. Deze vloer biedt een moderne twist op het klassieke visgraatpatroon, perfect voor wie authenticiteit wil combineren met hedendaags design. De warme natuurkleur van de Toro F318 voegt een vleugje luxe toe aan elke kamer, waardoor uw interieur een gezellige en verfijnde uitstraling krijgt. Of u nu een traditioneel of modern interieur heeft, deze visgraatvloer is een prachtige basis voor elke stijl.

Voordelen van het product

De Floorify Toro F318 visgraatvloer biedt tal van voordelen die uw woonervaring aanzienlijk verbeteren. Deze vloer is volledig waterdicht, waardoor hij ideaal is voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. De geluiddempende eigenschappen zorgen voor een rustige en aangename leefomgeving, perfect voor drukke huishoudens. Bovendien is de Toro F318 uiterst slijt- en krasbestendig, wat betekent dat hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage en er jarenlang als nieuw uitziet. De vloer is ook compatibel met vloerverwarming en -koeling, wat zorgt voor extra comfort in elk seizoen. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is de installatie moeiteloos, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe, stijlvolle vloer.

Kenmerken van het product

De Floorify Toro F318 visgraatvloer is ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit. Met een lengte van 750 mm, een breedte van 125 mm en een dikte van 4.5 mm biedt deze vloer een robuuste en duurzame oplossing voor uw woning. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat 24 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.25 m², wat voldoende is om een aanzienlijke ruimte te bedekken. U kunt vertrouwen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer, terwijl er voor commercieel gebruik een garantie van 5 jaar geldt. Deze kenmerken maken de Toro visgraatvloer niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook een slimme en duurzame keuze voor elke ruimte.

Kies voor de Floorify Toro F318 visgraatvloer en ervaar hoe deze hoogwaardige vloeroplossing uw interieur transformeert. Bestel nu en geniet van de perfecte balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid, met een vloer die eenvoudig te installeren en te onderhouden is.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Visgraat,
 • Kleur

  Licht, Neutraal, Warme kleur,
 • Afmetingen

  125 X 4,5 X 750 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC visgraatvloer Toro

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering