Floorify F301 Vinyl visgraatvloer Uni

Geef uw interieur een stijlvolle en verfijnde uitstraling met de Floorify F301 Uni visgraatvloer. Deze vloer is geïnspireerd op de elegante premium eik en uitgevoerd in een lichte natuurtint, perfect om een gevoel van ruimte en lichtheid te creëren in elke kamer. Het klassieke visgraatpatroon voegt een tijdloze elegantie toe aan uw huis, waardoor elke ruimte een luxe en uitnodigende sfeer krijgt.

Voordelen van het product

De Floorify Uni visgraatvloer biedt tal van voordelen die uw woonervaring verbeteren. Dankzij het betrouwbare kliksysteem is de installatie eenvoudig en snel, wat betekent dat u zonder veel moeite kunt genieten van uw nieuwe vloer. Deze vloer is ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, wat hem perfect maakt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. De waterbestendige eigenschappen zorgen ervoor dat de Uni F301 ideaal is voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Daarnaast is de vloer vlekbestendig en eenvoudig te onderhouden, waardoor hij er altijd prachtig uitziet zonder veel inspanning. Het fluisterstille comfort zorgt voor een rustige en aangename leefomgeving, zelfs in drukke huishoudens.

Kenmerken van het product

De Floorify F301 Uni visgraatvloer is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Met een lengte van 750 mm, een breedte van 125 mm en een dikte van 4.5 mm bieden deze planken een robuuste en duurzame vloeroplossing. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat 24 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.25 m², wat voldoende dekking biedt voor diverse toepassingen. U kunt vertrouwen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. De natuurlijke kleurschakeringen en de authentieke houtstructuur zorgen voor een warme en uitnodigende uitstraling in elke ruimte.

Kies voor de Floorify F301 Uni visgraatvloer en ervaar de perfecte combinatie van tijdloze schoonheid, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw huis met deze stijlvolle en praktische vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is en jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Visgraat,
 • Kleur

  Licht, Neutraal, Warme kleur,
 • Afmetingen

  125 X 4,5 X 750 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl visgraatvloer Uni

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering