Floorify F051 Vinyl planken Coconut

Breng een frisse en ontspannen sfeer in uw huis met de Floorify F051 Coconut vinylplanken. Deze prachtige vloer combineert de lichte, natuurlijke schoonheid van verweerd hout met de duurzaamheid en het gemak van vinyl. De lichte en frisse tinten van de Coconut planken geven elke kamer een ruimtelijke en moderne uitstraling, perfect voor een onderhoudsarme en stijlvolle leefruimte.

Voordelen van het product

De Floorify Coconut vinylplanken bieden een ideale combinatie van stijl en functionaliteit. Dankzij het geavanceerde kliksysteem is de installatie snel en eenvoudig, waardoor u zonder gedoe kunt genieten van uw nieuwe vloer. Deze planken zijn volledig waterbestendig, wat ze perfect maakt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. De extreme duurzaamheid van de Coconut planken zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik, zowel in residentiële als commerciële omgevingen. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig, waardoor uw vloer er altijd verzorgd uitziet zonder veel inspanning. Het fluisterstille comfort draagt bij aan een rustige en aangename leefomgeving, zelfs in drukke huishoudens.

Kenmerken van het product

De Floorify F051 Coconut vinylplanken zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Met een lengte van 1219 mm, een breedte van 178 mm en een dikte van 4 mm bieden deze planken een robuuste en duurzame vloeroplossing. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat twaalf planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.6 m², wat voldoende dekking biedt voor diverse toepassingen. U kunt rekenen op een residentiële garantie van 20 jaar, wat zorgt voor langdurige gemoedsrust. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar, mits gebruikt met de Performance ondervloer. De lichte en frisse tinten van de planken, gecombineerd met de authentieke houtstructuur, geven elke ruimte een uitnodigende en harmonieuze sfeer.

Kies voor de Floorify F051 Coconut vinylplanken en ervaar de perfecte combinatie van esthetiek, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw huis met deze stijlvolle en praktische vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is en jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Planken,
 • Kleur

  Licht, Neutraal,
 • Afmetingen

  178 X 4 X 1219 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl planken Coconut

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering