Floorify F003 PVC planken Whitsundays

Breng de serene schoonheid van de Australische Whitsunday-eilanden in uw huis met de Floorify Whitsundays PVC planken. Deze planken, geïnspireerd door de witte zandstranden en heldere luchten, geven elke ruimte een open en uitnodigend gevoel. Met hun lichte uitstraling en natuurlijke schoonheid creëren de Whitsundays planken een rustige en stijlvolle sfeer die perfect is voor elke kamer.

Voordelen van het product

De Floorify Whitsundays PVC planken bieden tal van voordelen die uw woonervaring verbeteren. Dankzij het geavanceerde kliksysteem is de installatie eenvoudig en snel, waardoor u zonder gedoe kunt genieten van uw nieuwe vloer. De planken zijn volledig waterbestendig, wat ze ideaal maakt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Hun duurzaamheid zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik, zowel in residentiële als commerciële omgevingen. Daarnaast zijn de Whitsundays planken onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig, wat zorgt voor een langdurig mooie uitstraling zonder veel inspanning. Het fluisterstille comfort draagt bij aan een serene en aangename leefomgeving, zelfs in drukke huishoudens.

Kenmerken van het product

De Floorify Whitsundays PVC planken zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Met een lengte van 1524 mm, een breedte van 225 mm en een dikte van 4.5 mm bieden deze planken een robuuste en duurzame vloeroplossing. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat acht planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.74 m², wat voldoende dekking biedt voor diverse toepassingen. U kunt rekenen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. De lichte tinten en de authentieke houtstructuur geven elke ruimte een uitnodigende en harmonieuze sfeer.

Kies voor de Floorify Whitsundays PVC planken en ervaar de perfecte combinatie van esthetiek, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw huis met deze stijlvolle en praktische vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is en jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Planken,
 • Kleur

  Licht, Neutraal,
 • Afmetingen

  225 X 4,5 X 1524 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC planken Whitsundays

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering