Floorify F100 Vinyl planken Seychelles

Ontdek de weelderige grandeur van Floorify F100 Seychelles, een luxe vinylplank van meer dan 2 meter lang, die elke ruimte een chique en majestueuze uitstraling geeft. Geïnspireerd door de ruwe schoonheid van verweerd hout, met karakteristieke elementen zoals knoesten en barsten, stralen deze planken een overvloed aan karakter uit. Met ultieme plankvariatie, natuurlijke kleurschakeringen, een authentieke geborstelde textuur en matte afwerking, voegt de Seychelles vloer een onmiskenbare charme toe aan elke kamer. Transformeer uw ruimte met de tijdloze elegantie en natuurlijke uitstraling van de Floorify F100 Seychelles.

Voordelen van het product

De Floorify Seychelles vinylplanken bieden tal van voordelen die ze tot een ideale keuze maken voor elk interieur. Dankzij het beproefde kliksysteem is de installatie eenvoudig en snel, wat betekent dat u in korte tijd kunt genieten van uw prachtige nieuwe vloer. Deze planken zijn ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, wat ze geschikt maakt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. De duurzaamheid van de Seychelles planken betekent dat ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, terwijl hun waterbestendige eigenschappen ze ideaal maken voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Bovendien zijn de planken zeer onderhoudsvriendelijk; ze zijn eenvoudig schoon te maken en bestand tegen vlekken, waardoor uw vloer er altijd verzorgd uitziet. De natuurlijke kleurschakeringen en de authentieke geborstelde textuur zorgen voor een realistische houtlook die elke ruimte verlevendigt.

Kenmerken van het product

De Floorify F100 Seychelles vinylplanken hebben indrukwekkende afmetingen van 2000 mm lengte, 240 mm breedte en een dikte van 4.5 mm, wat bijdraagt aan hun robuustheid en lange levensduur. Deze planken zijn geclassificeerd met gebruiksklasse 33, wat betekent dat ze geschikt zijn voor intensief residentieel en commercieel gebruik. U kunt rekenen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. Elke doos bevat vijf planken, wat neerkomt op een totale oppervlakte van 2.4 m². Deze specificaties maken de Floorify Seychelles planken niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook een duurzame en praktische keuze voor elke ruimte.

Kies voor de Floorify F100 Seychelles vinylplanken en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid in uw woning. Bestel nu en transformeer uw interieur met deze prachtige vloeroplossing.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Planken,
 • Kleur

  Licht, Warme kleur,
 • Afmetingen

  240 X 4,5 X 2000
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl planken Seychelles

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering