Floorify F097 Vinyl planken Matterhorn

Breng de majestueuze uitstraling van de bergen naar uw huis met de Floorify Matterhorn F097 vinylplanken. Deze luxe XL planken zijn geïnspireerd door de robuuste schoonheid en kracht van de Matterhorn en bieden een warme, uitnodigende sfeer in elke kamer. De authentieke houtgroeven en unieke houtuitstraling maken deze vloer een perfecte keuze voor zowel moderne interieurs als renovatieprojecten. Met de Floorify Matterhorn vinylplanken transformeert u uw ruimte in een stijlvolle en comfortabele omgeving.

Voordelen van het product

De Floorify Matterhorn vinylplanken bieden tal van voordelen die uw woonervaring aanzienlijk verbeteren. Deze vloer is volledig waterbestendig, waardoor hij ideaal is voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. De krasbestendige eigenschappen zorgen ervoor dat de vloer bestand is tegen dagelijkse slijtage, terwijl de geluiddempende kenmerken bijdragen aan een rustige en serene leefomgeving. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is de installatie snel en gemakkelijk, waardoor u zonder veel moeite kunt genieten van uw nieuwe vloer. De robuuste constructie en de natuurlijke uitstraling van de Matterhorn planken maken ze perfect voor intensief gebruik in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Kenmerken van het product

De Floorify Matterhorn F097 vinylplanken zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Met een lengte van 2000 mm, een breedte van 240 mm en een dikte van 4.5 mm bieden deze planken een robuuste en duurzame vloeroplossing. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat vijf planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.4 m², wat voldoende dekking biedt voor diverse toepassingen. U kunt vertrouwen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. De natuurlijke kleurschakeringen en de authentieke houtstructuur zorgen voor een warme en uitnodigende uitstraling in elke ruimte.

Kies voor de Floorify Matterhorn F097 vinylplanken en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw huis met deze hoogwaardige vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is en jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Planken,
 • Kleur

  Licht, Warme kleur,
 • Afmetingen

  240 X 4,5 X 2000 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl planken Matterhorn

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering