Floorify F019 Vinyl planken Cognac

Breng een vleugje tijdloze elegantie in uw huis met de Floorify Cognac vinylplanken. Deze prachtige planken, geïnspireerd door de rijke, warme tinten van natuurlijk hout, creëren een unieke en sfeervolle uitstraling in elke kamer. De Floorify Cognac planken combineren de authentieke charme van hout met de duurzaamheid en het gemak van vinyl, waardoor uw interieur zowel stijlvol als praktisch wordt.

Voordelen van het product

De Floorify Cognac vinylplanken bieden tal van voordelen die uw woonervaring aanzienlijk verbeteren. Het geavanceerde kliksysteem zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie, waardoor u zonder gedoe kunt genieten van uw nieuwe vloer. Deze planken zijn volledig waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. De duurzaamheid van de Cognac planken maakt ze geschikt voor intensief gebruik, zowel in residentiële als commerciële omgevingen. Bovendien zijn de planken onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig, wat zorgt voor een langdurig mooie uitstraling zonder veel inspanning. Het fluisterstille comfort draagt bij aan een serene en aangename leefomgeving, zelfs in drukke huishoudens.

Kenmerken van het product

De Floorify Cognac vinylplanken zijn met zorg ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen. Met een lengte van 1524 mm, een breedte van 225 mm en een dikte van 4.5 mm bieden deze planken een robuuste en duurzame vloeroplossing. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat acht planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.74 m², wat voldoende dekking biedt voor diverse toepassingen. U kunt rekenen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. De prachtige kleurvariatie en de authentieke geborstelde houtstructuur geven elke ruimte een uitnodigende en harmonieuze sfeer.

Kies voor de Floorify Cognac vinylplanken en ervaar de perfecte combinatie van esthetiek, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw huis met deze stijlvolle en praktische vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is en jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Planken,
 • Kleur

  Warme kleur,
 • Afmetingen

  225 X 4,5 X 1524 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl planken Cognac

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering