Floorify F102 Vinyl planken Teddy Bear

Ervaar de warme en uitnodigende sfeer van de Floorify F102 Teddy Bear vinylplanken in uw huis. Deze luxe vinylplanken, met een lengte van meer dan 2 meter, geven elke ruimte een chique en majestueuze uitstraling. Geïnspireerd door de ruwe schoonheid van verweerd hout, met karakteristieke elementen zoals knoesten en barsten, voegen deze planken een overvloed aan karakter toe aan uw interieur. De natuurlijke kleurschakeringen en de authentieke geborstelde textuur, gecombineerd met een matte afwerking, geven uw kamers een onmiskenbare charme en een tijdloze elegantie.

Voordelen van het product

De Floorify Teddy Bear vinylplanken bieden talloze voordelen die uw wooncomfort aanzienlijk verhogen. Dankzij het geavanceerde kliksysteem is de installatie eenvoudig en snel, waardoor u zonder veel moeite kunt genieten van uw nieuwe vloer. De duurzaamheid van deze planken maakt ze geschikt voor intensief gebruik, zowel in residentiële als commerciële omgevingen. De waterbestendige eigenschappen zorgen ervoor dat de Teddy Bear planken ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers, waar gemorste vloeistoffen geen probleem vormen. Bovendien zijn de planken vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat uw vloer er altijd verzorgd uitziet zonder veel inspanning. De combinatie van esthetiek en functionaliteit maakt deze planken perfect voor elke ruimte in uw huis.

Kenmerken van het product

De Floorify F102 Teddy Bear vinylplanken zijn indrukwekkend in zowel formaat als kwaliteit. Met een lengte van 2000 mm, een breedte van 240 mm en een dikte van 4.5 mm, bieden deze planken een robuuste en duurzame oplossing voor uw vloerbehoeften. De planken hebben een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat ze bestand zijn tegen intensief verkeer en geschikt zijn voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Elke doos bevat vijf planken, wat neerkomt op een totale oppervlakte van 2.4 m², genoeg om een aanzienlijke ruimte te bedekken. De residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer, en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer, evenals een commerciële garantie van 5 jaar, verzekeren u van een lange levensduur en blijvende kwaliteit. De authentieke geborstelde textuur en de natuurlijke kleurschakeringen zorgen voor een realistische houtlook die een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer brengt.

Kies voor de Floorify F102 Teddy Bear vinylplanken en geef uw interieur de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw huis met deze prachtige vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is en jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Planken,
 • Kleur

  Warme kleur,
 • Afmetingen

  240 X 4,5 X 2000
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl planken Teddy Bear

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering