Houten vloeren in alle soorten en maten

In de loop der jaren is het assortiment qua houttypes, legwijzen en olie en lak in talloze kleuren ontzettend gegroeid. Uit alle uithoeken van de wereld verschijnen zowel tropische Zuid-Amerikaanse als robuuste Oost-Europese houtsoorten. Hierdoor wordt het aanbod steeds groter. Zo is het mogelijk om voor ieder interieur en voor iedere ruimte een passende vloer te vinden en die vervolgens af te werken in een passende lak of olie. Neem hier een kijkje van het enorme aanbod van onze houten vloeren.

Een houten vloer in mijn huis

Een houten vloer kan op verschillende manieren gelegd worden. Zo is het mogelijk om uw vloer zwevend (zonder lijm en spijkers) te laten leggen of de vloer vast te lijmen of nagelen. In beide gevallen is het zeer goed mogelijk om de houten vloer te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is het ook goed mogelijk om een houten vloer te leggen in een verouderd pand met mogelijk ongelijke constructies door de vloer eerst te egaliseren, alvorens de vloer gelegd wordt. Ook in een appartement kan een houten vloer gelegd worden. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons via ons contactformulier.

Gemakkelijk te onderhouden

Naast het feit dat een vloer duurzaam en bijzonder hygiënisch is, is een houten vloer ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden. Voor vlekken en krassen zijn diverse producten verkrijgbaar in onze webshop om zelf aan de slag te gaan. Uiteraard heeft een houten vloer eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Voor zo’n grondige onderhoudsbeurt, uitgevoerd door professionele parketteurs kunt u terecht bij Baltussen Parket. Vraag naar de mogelijkheden.

Een houten vloer is een beleving

Een houten vloer is niet alleen de aanschaf van een nieuw accessoire in uw woning, maar tevens een heuse beleving. Een duurzame beleving voor een zeer lange tijd.