Bauwerk is een Zwitsers bedrijf met een lange traditie. Dit bedrijf produceert sinds 1935 met grote zorg, precisie en passie parket voor de meest veeleisende eisen. Bauwerk is trots op haar oorsprong, maar richt zich ook op innovatie.

Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers: Ontwikkeling, Producten, Diensten en Installatie. Met dit systeem garanderen zij topkwaliteit in elke fase van het productieproces. In hun productie garanderen zij de kwaliteit van Bauwerk door expertise te combineren met de nieuwste technologie. Zelfs state-of-the-art productiefaciliteiten kunnen de praktische en visuele inspecties van ervaren medewerkers niet vervangen.

Kwaliteit betekent voor Bauwerk ook continue verbetering. Al in het begin van de jaren vijftig van de vorige eeuw begon het bedrijf onderzoek te doen naar houttechnologie. Vandaag de dag ontwikkelen ze nog steeds producten met dezelfde pioniersgeest.

Met het predicaat “Gezond Leven” levert Bauwerk een belangrijke bijdrage aan een betere kwaliteit van leven. Want de bewuste keuze om alleen materialen te gebruiken die gezond leven bevorderen, draagt in belangrijke mate bij het het persoonlijk welzijn binnenshuis.

Voorbeelden van Bauwerk vloeren

Bauwerk Monopark Visgraat Wit Invisible

De Wit Invisible is een afwerking gebaseerd om de bekende B-Protect technologie van Bauwerk, hierbij zijn er 9 ultra matte laklagen aangebracht vanaf de fabriek, wat zorgt voor een zeer goede slijtlaag. U onderhoudt uw vloer eenvoudig door te stof zuigen en af en toe af te nemen met een licht vochtige dweil.

Bauwerk​ ​Formpark​ ​Quadrato​ ​Visgraat​ ​Crema​ ​B-Protect

Visgraat​vloeren​ ​zijn​ ​populairder​ ​dan​ ​ooit.​ ​Niet​ ​alleen​ ​in​ ​statige​ ​panden, ​met​ ​een​ ​klassiek​ ​interieur,​ ​maar​ ​juist​ ​ook​ ​in​ ​een​ ​modern​ ​interieur,​ geeft​ ​een​ ​visgraat​ vloer​ ​klasse​ ​aan​ ​de​ ​ruimte.​ ​De​ ​Bauwerk​ ​Formpark​ ​Quadrato​ ​is​ ​zo’n​ ​vloer​ ​welke​ ​een​ ​uitstekende​ ​basis​ ​biedt voor​ ​een​ ​meer​ ​uitgesproken​ ​interieur.​ ​

Bauwerk Casapark Farina planken geolied

Verscheidenheid en karakter. In deze woorden wordt de drie-laagse Casapark parketvloer van Bauwerk Parkett omschreven. De vloer wordt geprezen door zijn schitterende kleurnuances en behoort binnen het Bauwerk Parkett assortiment tot een van de levendigere vloeren.

Bent u geïnteresseerd in een van onze Bauwerk vloeren?
Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, of kom eens langs in onze showroom.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Ervaring met het leggen van vloeren sinds 1974
  • Eigen team van parketteurs
  • Jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming
  • Webshop met onderhoudsproducten voor uw vloer