Belgiqa Domestic Cécile olie

Met de Domestic-collectie zorgt Belgiqa voor een budgetvriendelijke optie, waarbij nog aan charme, nog aan kwaliteit moet worden ingeleverd. Ondanks het budgetvriendelijke karakter, kunnen de planken in mooie lengtes geplaatst worden. De Domestic-collectie bestaat uit negen tijdloze kleuren. De Domestic-collectie is meerlagenparket met een eiken toplaag, dennen kern en populieren tegenlaag. De planken hebben een lengte van 190 cm en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en breedtes. Daarnaast is deze vloer verkrijgbaar in verschillende sorteringen, van weinig noesten, barstjes en spint, tot veel noesten, barstjes en spint. De planken zijn geolied.

Legpatronen

De Belgiqa Domestic Cécile olie is te leggen in de volgende patronen:

Over Belgiqa

Belgiqa is een meerlagenparket van 100% Belgische makelij. Geen geïmporteerd massaproduct, maar kwalitatief hoogwaardig parket met een toplaag van Europees eiken, verlijmd op een onderlaag van berkenmultiplex. Zij garanderen u de topkwaliteit van de traditionele parketschaverij, een perfecte pasvorm en prachtige kleuren, zowel geolied als vernist.

Belgiqa parket is duurzaam, stabiel en compatibel met vloerverwarming. Ze maken uw vloer volledig op maat, volgens uw wensen en met respect voor elk budget.

Hun specialiteit ligt in het produceren van op maat gemaakte houten vloeren die bijdragen aan het karakter van elk interieurproject. De acht uiteenlopende collecties bieden ruime keuzemogelijkheden, voor ieder wat wils.

Een duurzaam en stabiel product aanbieden, dat is voor Belgiqa cruciaal. Ze optimaliseren voortdurend hun productie- en verwerkingsprocessen om haar klanten een constante kwaliteit te kunnen garanderen. Ook op het vlak van ontwikkeling staan ze niet stil. Ze stimuleren henzelf om steeds met nieuwe kleuren en behandelingen voor de dag te komen.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend, Verlijmd,
 • Legpatroon

  Planken, Visgraat, Hongaarse punt,
 • Kleur

  Warme kleur,
 • Afmetingen

  190x14x1900 mm
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Olie,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Belgiqa Domestic Cécile olie

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering