Floorify F028 PVC Tegels Jellyfish

Ontdek de robuuste charme van de Floorify PVC Tegels Jellyfish, perfect voor zowel thuis als commerciële ruimtes. Deze hoogwaardige vloertegels hebben een afmeting van 900 x 600 mm en een dikte van 4.5 mm, waardoor ze duurzaamheid combineren met stijlvol design.

Voordelen van de PVC Jellyfish tegels

Deze tegels zijn speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort, waardoor ze perfect zijn voor een drukke levensstijl. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen, wat veel tijd en moeite bespaart. Daarnaast zijn de tegels waterbestendig, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Bovendien bieden de tegels een aangenaam loopcomfort. Ze zijn zacht onder de voeten en helpen loopgeluid te verminderen, wat bijdraagt aan een comfortabele en rustige omgeving in uw huis.

Kenmerken van deze tegelvloer

Deze innovatieve tegels zijn ontworpen voor zowel gemak als duurzaamheid, met een zwevende plaatsing dankzij ons geavanceerde kliksysteem dat een snelle en probleemloze installatie garandeert—ideaal voor renovatieprojecten. Elke verpakking bevat 4 tegels, die samen een oppervlakte van 2,16 m² bestrijken. De authentieke tegelstructuur en subtiel afgeschuinde randen zorgen voor een natuurlijke uitstraling en een naadloze overgang tussen de tegels, wat elke ruimte een stijlvolle afwerking geeft.

Deze tegels komen met een uitgebreide garantie: 25 jaar voor residentieel gebruik in combinatie met een Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar met een Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik bieden we een robuuste garantie van 5 jaar. Bovendien is de gebruiksklasse Klasse 33 met een 0,55 mm dikke toplaag geschikt voor intensief residentieel en commercieel gebruik, waardoor deze tegels perfect zijn voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens, winkels en kantoren.

Of u nu uw huis een frisse uitstraling wilt geven of een duurzame oplossing zoekt voor uw bedrijfsruimte, de Floorify PVC Tegels Jellyfish bieden zowel functionaliteit als esthetiek. Kies voor Floorify en geniet van een prachtige, probleemloze vloer die jarenlang meegaat.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Stroken, Tegels,
 • Kleur

  Licht,
 • Afmetingen

  600 X 4,5 X 900
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC Tegels Jellyfish

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering