Floorify Coquille F029 XL PVC Tegels

De Floorify Coquille F029 XL PVC tegels brengen de lichte, industriële uitstraling van betonvloeren naar uw huis. Met een subtiele randafwerking en een groot formaat bieden deze tegels een moderne en strakke look die perfect past in eigentijdse interieurs. Dankzij de vrijwel onzichtbare voegen creëert u een naadloze en minimalistische uitstraling, ideaal voor trendy woonkamers en stijlvolle keukens. De combinatie van onderhoudsvriendelijke eigenschappen en een luxe design maakt de Floorify Coquille F029 XL tegels een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar zowel esthetiek als functionaliteit.

Voordelen van het product

Een van de grootste voordelen van de Floorify Coquille F029 XL PVC tegels is de duurzaamheid. Dankzij de gebruiksklasse 33 zijn deze tegels perfect voor intensief gebruik, zowel in residentiële als commerciële omgevingen. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen veelvuldig gebruik zonder snel tekenen van slijtage te vertonen. Daarnaast zijn de tegels zeer onderhoudsvriendelijk. Het PVC-materiaal is eenvoudig schoon te maken en bestand tegen vlekken en vocht, wat ze ideaal maakt voor keukens en andere vochtige ruimtes. Het grote formaat van de tegels zorgt voor vrijwel onzichtbare voegen, wat bijdraagt aan een strakke en moderne uitstraling in uw interieur. Bovendien bieden de tegels uitstekende geluidsdemping, wat zorgt voor een rustig en aangenaam leefklimaat.

Kenmerken van het product

De Floorify Coquille F029 XL PVC tegels hebben een lengte van 900 mm, een breedte van 600 mm en een dikte van 4.5 mm. Deze afmetingen maken ze geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik, met een gebruiksklasse van 33. Dit betekent dat de tegels intensief verkeer kunnen weerstaan zonder hun kwaliteit te verliezen. Elke doos bevat vier planken, wat neerkomt op een totale oppervlakte van 2.16 m² per doos. De tegels worden geleverd met een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. Deze kenmerken garanderen dat de Floorify Coquille tegels niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame en praktische keuze voor elke ruimte vormen.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Tegels,
 • Kleur

  Licht,
 • Afmetingen

  600 X 4,5 X 900
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC Tegels Coquille

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering