Floorify F032 PVC Tegels Piccolo

De Floorify Piccolo F032 PVC tegels voegen een unieke en speelse toets toe aan elk interieur. Deze tegels zijn voorzien van een prachtig gespikkeld kleurenpatroon, bereikt door een mix van kiezeltjes, schelpjes en marmer. Het extra grote formaat van de tegels draagt bij aan een ruimtelijk effect in uw ruimte, waardoor uw interieur er niet alleen speels maar ook groter uitziet. De Floorify Piccolo tegels zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische vloeroplossing.

Voordelen van het product

De Floorify Piccolo PVC tegels bieden tal van voordelen die ze tot een ideale vloerkeuze maken. Een belangrijk voordeel is de duurzaamheid; met een gebruiksklasse van 33 zijn deze tegels geschikt voor intensief gebruik in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen zware belasting zonder snel tekenen van slijtage te vertonen. Het speelse gespikkelde patroon heeft niet alleen een esthetisch voordeel, maar is ook praktisch doordat het vuil minder snel zichtbaar maakt. Dit maakt de tegels zeer onderhoudsvriendelijk en ideaal voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes. Bovendien zorgen de grote afmetingen van de tegels voor minimale voegen, wat bijdraagt aan een strakke en nette uitstraling. De Piccolo tegels zijn ook comfortabel om op te lopen en bieden goede geluidsdemping, wat zorgt voor een rustige en aangename leefomgeving.

Kenmerken van het product

De Floorify Piccolo F032 PVC tegels zijn ontworpen met een lengte van 900 mm, een breedte van 600 mm en een dikte van 4.5 mm, wat ze robuust en stevig maakt. Deze afmetingen zorgen voor een groot formaat tegel, waardoor er minder voegen zichtbaar zijn en de vloer een strakke uitstraling krijgt. De tegels hebben een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat ze geschikt zijn voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat vier planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.16 m² per doos. Floorify biedt een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer, terwijl voor commercieel gebruik een garantie van 5 jaar geldt. Deze kenmerken verzekeren u van een lange levensduur en een blijvend mooie vloer.

Kies voor Floorify Piccolo F032 PVC tegels en geniet van de perfecte combinatie van stijl, gemak en duurzaamheid in uw woning of bedrijfsruimte. Bestel nu en geef uw interieur een speelse en ruimtelijke uitstraling met deze hoogwaardige vloeroplossing.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Tegels,
 • Kleur

  Licht,
 • Afmetingen

  600 X 4,5 X 900
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC Tegels Piccolo

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering