Floorify F023 PVC Tegels Verona

Verander uw huis in een stijlvolle oase met de Floorify Verona F023 PVC tegels. Deze tegels brengen de klassieke charme van Italiaanse piazza’s naar uw interieur door het gebruik van een speels terrazzo-ontwerp. De grote tegels zorgen voor een strakke en moderne uitstraling, terwijl het PVC-materiaal garant staat voor comfort en praktische voordelen. Of u nu uw woonkamer een trendy make-over wilt geven of uw keuken een verfijnde touch wilt toevoegen, de Floorify Verona tegels bieden de perfecte oplossing.

Voordelen van het product

De Floorify Verona PVC tegels bieden tal van voordelen die ze tot een perfecte keuze maken voor uw vloer. Dankzij het beproefde kliksysteem is de installatie van deze tegels eenvoudig en snel, wat betekent dat u in korte tijd kunt genieten van een prachtige nieuwe vloer. Bovendien zijn de tegels waterbestendig, wat ze ideaal maakt voor gebruik in keukens en andere vochtige ruimtes. Het onderhoud van de Verona tegels is minimaal; het PVC-materiaal is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vlekken, wat zorgt voor een langdurig mooie uitstraling zonder veel moeite. Daarnaast biedt het terrazzo-ontwerp niet alleen visuele charme maar ook een praktische oplossing doordat vuil minder snel zichtbaar is op het gespikkelde oppervlak. Dit maakt de tegels perfect voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes.

Kenmerken van het product

De Floorify Verona F023 PVC tegels zijn ontworpen met een lengte van 900 mm, een breedte van 600 mm en een dikte van 4.5 mm, wat bijdraagt aan hun robuustheid en lange levensduur. De tegels hebben een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat ze geschikt zijn voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Met een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer, evenals een commerciële garantie van 5 jaar, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van deze tegels. Elke doos bevat vier planken, wat neerkomt op een totale oppervlakte van 2.16 m² per doos. Deze eigenschappen maken de Floorify Verona tegels niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook een duurzame en praktische keuze voor elke ruimte.

Kies voor de Floorify Verona F023 PVC tegels om uw huis te transformeren met een combinatie van vrolijke speelsheid en praktisch gemak. Bestel nu en geef uw interieur de luxe en duurzame uitstraling die het verdient met deze hoogwaardige vloeroplossing.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Tegels,
 • Kleur

  Licht,
 • Afmetingen

  600 X 4,5 X 900
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC Tegels Verona

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering