Floorify F024 PVC Tegels Terrazzo

Breng de charme van Italiaanse piazza’s naar uw huis met de Floorify Terrazzo F024 PVC tegels. Deze grote tegels ademen de speelse elegantie van het klassieke terrazzo-ontwerp, gecombineerd met de moderne voordelen van PVC. Floorify Terrazzo tegels zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en duurzame vloeroplossing voor trendy woonkamers en stijlvolle keukens.

Voordelen van het product

Floorify Terrazzo PVC tegels bieden uitzonderlijke duurzaamheid, ideaal voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Met een gebruiksklasse van 33 kunnen deze tegels intensief verkeer aan zonder slijtage te vertonen. Deze tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij het PVC-materiaal zijn ze eenvoudig schoon te maken en bestand tegen vlekken en vocht, waardoor ze perfect zijn voor keukens en andere vochtige ruimtes. Het unieke terrazzo-ontwerp voegt een vleugje Italiaanse flair toe aan elk interieur. De grote afmetingen van de tegels versterken de luxueuze uitstraling, wat zorgt voor een moderne en stijlvolle afwerking. Floorify Terrazzo tegels zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel om op te lopen. Ze bieden uitstekende geluidsdemping, waardoor uw leefruimte rustiger en aangenamer wordt. Met een residentiële garantie van 25 jaar (bij gebruik van de Comfort ondervloer) of zelfs 30 jaar (bij gebruik van de Performance ondervloer), en een commerciële garantie van 5 jaar, bent u verzekerd van een langdurige investering.

Kenmerken van het product

De Floorify Terrazzo F024 PVC tegels hebben een lengte van 900 mm, een breedte van 600 mm en een dikte van 4.5 mm. Met een gebruiksklasse van 33 zijn deze tegels geschikt voor intensief residentieel en commercieel gebruik. U kunt vertrouwen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer, en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer. Voor commercieel gebruik geldt een garantie van 5 jaar. Elke doos bevat vier planken, wat neerkomt op 2.16 m² per doos. Deze specificaties maken de Floorify Terrazzo tegels tot een robuuste en aantrekkelijke keuze voor elke ruimte.

Kies voor Floorify Terrazzo F024 PVC tegels en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid in uw woning. Bestel nu en transformeer uw interieur met deze prachtige vloeroplossing.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Tegels,
 • Kleur

  Licht,
 • Afmetingen

  600 X 4,5 X 900
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC Tegels Terrazzo

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering