Floorify F319 PVC Visgraatvloer Anago

Geef uw interieur een frisse en stijlvolle update met de Floorify Anago F319 visgraatvloer. Deze prachtige vloer combineert de speelsheid van een klassiek visgraatpatroon met de warme uitstraling van eikenhout. De subtiele lijnen en natuurlijke noesten zorgen voor extra warmte en karakter in elke ruimte. De Anago F319 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een vloer die zowel elegant als praktisch is, en die naadloos past in zowel moderne als traditionele interieurs.

Voordelen van het product

De Floorify Anago F319 visgraatvloer biedt tal van voordelen die uw wooncomfort verhogen. Deze vloer is schok- en vlekbestendig, wat betekent dat hij bestand is tegen de dagelijkse drukte van een actief huishouden. Bovendien is de Anago volledig waterbestendig, waardoor hij ideaal is voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Dankzij het betrouwbare kliksysteem is de installatie eenvoudig en snel, zelfs voor doe-het-zelvers. De compatibiliteit met vloerverwarming en -koeling zorgt voor extra comfort in elk seizoen, waardoor uw huis altijd de perfecte temperatuur heeft. Deze combinatie van stijl en functionaliteit maakt de Anago visgraatvloer een favoriet voor zowel renovaties als nieuwe interieurs.

Kenmerken van het product

De Floorify Anago F319 visgraatvloer is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Met een lengte van 750 mm, een breedte van 125 mm en een dikte van 4.5 mm, biedt deze vloer een robuuste en duurzame oplossing voor uw woning. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Dit maakt de Anago niet alleen perfect voor uw thuis, maar ook voor drukbezochte commerciële ruimtes. Elke doos bevat 24 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.25 m². U kunt vertrouwen op een residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer, terwijl er voor commercieel gebruik een garantie van 5 jaar geldt. Deze kenmerken maken de Anago visgraatvloer niet alleen mooi om te zien, maar ook een slimme en duurzame keuze voor uw vloeren.

Kies voor de Floorify Anago F319 visgraatvloer en ervaar hoe deze hoogwaardige vloeroplossing uw interieur transformeert. Bestel nu en geniet van de perfecte balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid, met een vloer die eenvoudig te installeren en te onderhouden is.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Visgraat,
 • Kleur

  Warme kleur,
 • Afmetingen

  125 X 4,5 X 750
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify PVC Visgraatvloer Anago

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering