Naast merken als Bauwerk, Raftwood en Moso, hebben wij ook eigen vloeren in ons assortiment:

Stone Collectie

De Stone Collectie is een van de robuustere collecties van ons assortiment. De ruige uitstraling dankt de Stone Collectie vloer zich aan de fabrieksmatige behandeling. De planken van een Stone Collectie vloer worden namelijk gewassen in een centrifuge met stenen. Het gebeuk en stoten van de stenen tegen de planken zorgt voor het doorleefde en ruige effect van de vloer. Na het drogen worden de planken voorzien van een kleur (Puimsteen, Zandsteen, Blauwsteen, Turfsteen, Kalksteen en Kiezelsteen) en daarna afgewerkt met een hardwax.

De houten vloeren van de Stone Collectie leggen we al een behoorlijke tijd in veel verschillende soorten woningen. Van woonboerderijen tot nieuwbouw-rijtjeshuizen. En het fijne is, de Stone Collectie vloeren passen in ieder interieur! Landelijk en authentiek of hip en modern, het maakt bij de Stone Collectie niet uit. Bovendien kan er gekozen tussen verschillende afmetingen van de planken. Ze zijn verkrijgbaar in in 2 verschillende maten: 12 x 185 mm en 16 x 220 mm.

Jan Carmiggelt Collectie

De Jan Carmiggelt Collectie is een in eigen beheer door Baltussen Parket ontwikkelde serie Eiken planken en Eiken visgraatvloeren, op basis van een tweelaags systeem, welke kant en klaar vanaf fabriek zijn afgewerkt met olie. Na het leggen van de houten vloer, is deze gelijk beloopbaar. Met de Jan Carmiggelt Collectie kiest u voor een betaalbare vloer, met een hoog afwerkingsniveau en karaktervolle uitstraling. De gezonde sortering van het Eiken hout zorgt voor een vloer met genoeg tekening en leven, maar ook weer niet te veel rustiek, waardoor deze vloeren een uitstekend basis onderdeel zijn in uw interieur.

Hierdoor worden de houten vloeren uit de Jan Carmiggelt Collectie in allerlei uiteenlopende woningen gelegd, van moderne nieuwbouw appartementen tot aan eeuwenoude woonboerderijen, bijna geen interieur waar deze vloer niet past. De vloeren zijn uitermate geschikt voor vloer verwarming en koeling. Niet enkel de cijfers zijn kloppend, maar na duizenden probleemloos gelegde vierkante meters, weten wij als Baltussen Parket precies wat u van deze vloeren kunt verwachten.

Baltussen Collectie

Hieronder vallen vloeren als de Baltussen Afzelia Tapis, Tapis Eiken Premier visgraat sand geolied, Kambala visgraat naturel geolied en de Eiken hongaarse punt sand geolied. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, formaten en afwerkingen.

U vindt alle vloeren uit onze Baltussen Collectie op deze pagina.

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

  • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
  • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
  • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
  • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering