Floorify Unagi F317 vinyl visgraatvloer

Ontdek de speelse elegantie van de Floorify Unagi F317 vinyl visgraatvloer, waar klassiek design en moderne gemakken samenkomen. Deze vloer geeft elke ruimte een unieke uitstraling door het tijdloze visgraatpatroon te combineren met hedendaagse materialen. Perfect voor wie de charme van een klassiek herenhuis wil ervaren, maar ook de voordelen van een moderne, onderhoudsvriendelijke vloer zoekt. Met Unagi F317 transformeert u uw huis in een stijlvolle en gezellige plek die zowel warmte als karakter uitstraalt.

Voordelen van het product

De Floorify Unagi F317 visgraatvloer biedt vele voordelen die uw wooncomfort verbeteren. Dankzij het geavanceerde kliksysteem is de installatie eenvoudig en snel, waardoor u zonder veel moeite kunt genieten van uw nieuwe vloer. Deze vloer is ontworpen voor intensief gebruik en is bestand tegen dagelijks verkeer, wat hem geschikt maakt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. De waterbestendige eigenschappen van de Unagi F317 maken hem ideaal voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Bovendien is de vloer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat u altijd een nette en verzorgde vloer hebt zonder veel inspanning. De subtiele charme van het visgraatpatroon voegt een speels en toch verfijnd element toe aan uw interieur.

Kenmerken van het product

De Floorify Unagi F317 vinyl visgraatvloer heeft een lengte van 750 mm, een breedte van 125 mm en een dikte van 4.5 mm. Deze afmetingen zorgen voor een robuuste en duurzame vloer die bestand is tegen intensief gebruik. De vloer heeft een gebruiksklasse van 33, wat betekent dat hij geschikt is voor intensief residentieel en commercieel gebruik. Elke doos bevat 24 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2.25 m², wat voldoende dekking biedt voor diverse toepassingen. De residentiële garantie van 25 jaar bij gebruik van de Comfort ondervloer en zelfs 30 jaar bij gebruik van de Performance ondervloer, evenals een commerciële garantie van 5 jaar, geven u de zekerheid van een lange levensduur en blijvende kwaliteit. De natuurlijke kleurschakeringen en de authentieke visgraatstructuur zorgen voor een realistische houtlook die warmte en stijl toevoegt aan elke ruimte.

Kies voor de Floorify Unagi F317 vinyl visgraatvloer en ervaar hoe deze hoogwaardige vloeroplossing uw interieur transformeert. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid, met een vloer die eenvoudig te installeren en te onderhouden is.

Vloer details
 • Legwijze

  Zwevend,
 • Legpatroon

  Visgraat,
 • Kleur

  Neutraal,
 • Afmetingen

  125 X 4,5 X 750
 • Vloerverwarming

  Ja,
 • Afwerking

  Niet van toepassing,
 • Merk

Bereken uw totaalprijs voor Floorify Vinyl Visgraatvloer Unagi

Vul hieronder het aantal vierkante meters van uw woning, winkel of kantoorpand in met daarbij uw gegevens. U krijgt van ons direct een prijsindicatie (inclusief leggen) te zien en deze wordt ook per e-mail naar u toegestuurd.

 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpeg, png, dwg, swf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Optioneel

Wie is Baltussen

Baltussen Vloeren is altijd op zoek naar een goed gesprek! Wij verkopen niet gewoon vloeren, maar een levenslange belevenis. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of maak een afspraak en haal onze showroom naar u thuis.

 

 • Sinds 1974 landelijke werkzaam in het installeren van parket, hout en PVC vloeren
 • Het totaalconcept met vloerverwarming, wij leggen deze ook aan, zodat garantie en afstemming bij 1 partij ligt
 • Een vast team van zeer ervaren parketteurs en stoffeerders
 • Wij ontzorgen graag in uw vloerproject, vanaf het begin tot NA de oplevering